Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 677 / 1 / 0
Czyli kolejny bieda-chłam
delikatny jestem na zwale.
  • 290 / / 0
Nie koniecznie , poczekajmy na innych ktorzy dostali sample...
Kolega wyżej(x2) troche dał dupy , zgłosił się po sampla to chociaż mógł to jakoś zrecenzować, a nie puścić dalej.Szkoda że się nie załapałem ;p
  • 377 / 3 / 0
Osobiście wolałbym nie dostawać takich sampli, ale szczerze mówiąc, ludzie brali z innych źródeł i nikt do tej pory nie wyraził pozytywnej opinii. Nie ma chyba przyszłości dla tego związku.
Whole life is about "up" and "down".
  • 147 / 1 / 0
Siemanko ,na wstępie powiem ,że nie ładnie tak przekreslac z góry nie mając porównania.
Tu może zaskocze bo ten ercek jest warty przetestowania.Testy zaczete wczoraj o 17 do teraz czuje się świetnie ,pomimo nie przespanej nocki ,nastrój mam jak po benzofuranach na drugi dzień ,a pewnie po pencie albo a-pvp już bym miał jakieś chore wkretki,tu jest na odwrót ...dobry nastrój chęć rozmowy ...narazje niechce się rozpisywac na temat 3-4 DMEC ,bo jeszcze wstepne testy trwają ,więc nie ma co chwalić dnia przed zachodem słońca.Teraz mogę powiedzieć. Że od początku testów wszystkie sugestie i spostrzeżeniA ktore udało mi się wylapac w tej substancji zapisywalem ,kwestia teraz pozkladac to w całość ,ale napewno nie zrobię tego w chwili obecnej bardziej na wolnym czasie,więc napewno dam jakieś info.Wbilem tu aby po to by właśnie powiedziec to co na początku postu napisałem ,nie oceniajmy książki po okładce :E
  • 4807 / 267 / 0
Dawkowanie kolego :-)
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 289 / 4 / 0
Przez całą noc 1g sampla na 3osoby.
Sam sniff prawie po 60-70mg co jakiś czas.

Efekty: Stymulacja, mało nachalna, nie jak pentedron gdzie można przestać gadać.
Uboczne: Raczej brak w przypadku 3 osób. Substancja przestała działać i po prostu czuliśmy się normalnie. Może to zasługo GBL/etizolamu.

Jednak dla mnie jest duży + dla tej substancji. Po ciągach pentowych jednak wolę to.
  • 377 / 3 / 0
Ja osobiście w trakcie działania też nie czułem się super źle o matko umieram, ale kiedy zaczynało puszczać robiło się niefajnie i negatywne efekty trwały kilka dni, które przygasiłem znacząco captoprilem i aplrą, także w w waszym wypadku GBL + etizolam mogły zbić to, czego często będąc w towarzystwie się tak nie zauważa, czyli negatywnych skutków. Jak w tej chwili się grupa czuje? U mnie najgorszy był 3 dzień. Jesteś więc pierwszym, który mi si o tym związku.

Czekamy na więcej info!
Whole life is about "up" and "down".
  • 677 / 1 / 0
Valof pisze:
Substancja przestała działać i po prostu czuliśmy się normalnie. Może to zasługo gbl/etizolamu.
No bardzo może, może.
delikatny jestem na zwale.
  • 84 / / 0
Hehe goście co odomenie to wczoraj odebrali do dziś nie mam z nimi kontaktu moja paka była większe niż 1g bo w samarce było w Chuj objentościowo jest wiecej niż miało być ale do sedna rosypałem to co zostawiłem max ok 100 moze zmałym hakiem krski wmiare sie dobrze usypały sam zapach już mnie obrzydził modliłem sie nad tymi dwoma szynami 30 za nim zajebałem sam zapach powodował umnie odruch wymiotny nos chwile popiek minęło jakie 20min nic nie czuje brak efektów może dlatego żale jeszcze przez cały dzien dopierdalam etylo poczekamy zobaczymy.

P.S
Bigos obczajałeś tego ketona wypowiedz. Twoje wypowiedzi trafne co do beta śmieci.
Uwaga! Użytkownik haze69 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2428 / 90 / 0
Jeszcze nie , ale w przyszłym tygodniu napewno to nadrobie ^_^ Jeśli solo ten keton jest chujowy to nie skreślajta go odrazu bo może w mixach mieć potencjał %-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.