Kolega wyżej(x2) troche dał dupy , zgłosił się po sampla to chociaż mógł to jakoś zrecenzować, a nie puścić dalej.Szkoda że się nie załapałem ;p
Tu może zaskocze bo ten ercek jest warty przetestowania.Testy zaczete wczoraj o 17 do teraz czuje się świetnie ,pomimo nie przespanej nocki ,nastrój mam jak po benzofuranach na drugi dzień ,a pewnie po pencie albo a-pvp już bym miał jakieś chore wkretki,tu jest na odwrót ...dobry nastrój chęć rozmowy ...narazje niechce się rozpisywac na temat 3-4 DMEC ,bo jeszcze wstepne testy trwają ,więc nie ma co chwalić dnia przed zachodem słońca.Teraz mogę powiedzieć. Że od początku testów wszystkie sugestie i spostrzeżeniA ktore udało mi się wylapac w tej substancji zapisywalem ,kwestia teraz pozkladac to w całość ,ale napewno nie zrobię tego w chwili obecnej bardziej na wolnym czasie,więc napewno dam jakieś info.Wbilem tu aby po to by właśnie powiedziec to co na początku postu napisałem ,nie oceniajmy książki po okładce :E
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Sam sniff prawie po 60-70mg co jakiś czas.
Efekty: Stymulacja, mało nachalna, nie jak pentedron gdzie można przestać gadać.
Uboczne: Raczej brak w przypadku 3 osób. Substancja przestała działać i po prostu czuliśmy się normalnie. Może to zasługo GBL/etizolamu.
Jednak dla mnie jest duży + dla tej substancji. Po ciągach pentowych jednak wolę to.
Czekamy na więcej info!
Valof pisze: Substancja przestała działać i po prostu czuliśmy się normalnie. Może to zasługo gbl/etizolamu.
P.S
Bigos obczajałeś tego ketona wypowiedz. Twoje wypowiedzi trafne co do beta śmieci.
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych
Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.