Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 2878 / 21 / 0
Dodałbym do waszej listy tabakę/papierosy.
Lepiej tabakę, bo wiadomo jak to z fajkami...
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 36 / / 0
dlatego podałam wagę bo mnie wyprowadził z równowagi typ który stwierdził, że mam nadwagę i wpieprzam fast foody, serio nie chodzi o to, żeby się odchudzać. bez bulwersów plz, bo to strasznie lamerskie.
próbowałam geranium, może nieumiejętnie przyrządziłam, ale zero efektu.

obawiam się, że tabaka też może uzależniać...
  • 562 / 29 / 0
Jeśli od czasu do czasu, to polecam DXM. W maleńkich dawkach likwiduje apetyt, a w większych wywołuje dosyć mocne obrzydzenie do jedzenia. Myślę że nie jest to kwestia osobnicza, i większość użytkowników dekstrometorfanu potwierdzi moje słowa.

Z rzeczy pozanarkotycznych - siemię lniane. Daje uczucie sytości, a poza tym pomaga przy zgadze, i działa osłonowo na żołądek. Musisz tylko pamiętać aby odpowiednio przygotować je przed spożyciem.
Uwaga! Użytkownik skatofagi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 225 / / 0
Benzodiazepiny.
W ciągach żywiłam się klonami i alkiem. Smutne czasy, ale byłam chuda przynajmniej.

A tak serio to polecam johimbine. Naspiduje i całe sadło wypoci.
I don't think that there's anything worse in the world than being ordinary .
  • 33 / / 0
ew jak ktoś ma problemy z waga to - Clenbuterol
  • 3901 / 245 / 13
Rada z huja... clen nie jest supresorem apetajtu. (i tutaj oszczędź mi jakichkolwiek opisów czym on jest bo doskonale jestem obeznany w tym temacie)

Jak kto mało je, a ma problem z wagą to niech przebada tarczycę - to jest dobry hint lejdis anorectis...
Ostatnio zmieniony 24 lutego 2013 przez Parathormon, łącznie zmieniany 2 razy.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 12 / / 0
MDMA - paczka czipsów leżała przez całą noc nie ruszana ze stołu. W przeciwieństwie do palenia, często nie rejestruje czy w ogóle taka była, dopiero jak widzę śmieci. hehe
Uwaga! Użytkownik GoAskAlice nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 766 / 137 / 6
@FajnieJest - wyjdź, trollu.
@Ciekawosc_nuda - wszystkie stymulanty powodują zatrzymanie łaknienia, na rynku RC masz szeroki wybór. Kompromisem między działaniem, czasem trwania i wpływem na zdrowie będzie bufedron, koniecznie przyjety oralnie. Możesz spróbować też NDRI, takich jak etylofenidat czy alfy. Wszystkie latwo dostać, przy sporadycznym (2 razy na miesiąc) używaniu i odpowiedniej suplementacji, szkody powinny okazać się minimalne, wykorzystaj fazę na robienie czegoś pożytecznego. Przy racjonalnym stosowaniu ryzyko uzależnienia jest znikome. Niemniej polecam metody naturalne :)
Jedź otręby zbożowe, pięknie wypełniają brzuch i sprawiają wrażenie sytości.
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 562 / 29 / 0
@Blu
A może nie chodzi o ilość pokarmu, tylko rodzaj?

@Parathormon
Autorka tematu napisała że nie ma problemów z wagą, chodzi jej o napady głodu.

Dziwnie że nikt jeszcze nie wspomniał o tryptaminach. Jeśli szukasz sposobu by zahamować apetyt tylko podczas tych napadów głódu ( a nie na co dzień) mogłabyś w sumie użyć w tym celu małych dawek tryptamin. Spełniają wszystkie wymienione przez Ciebie kryteria. Nie chce się jeść tak ok. do dwóch dni od zażycia.

Tak swoja drogą to czujesz wtedy (podczas tych napadów) autentyczny głód, czy masz coś takiego np. gdy się zdenerwujesz, albo zasmucisz? (tak jak w przypadku ludzi którzy sięgają po papierosa nie dlatego że lubią czynność palenia, ale dlatego że nie mogą znaleźć innego sposobu na uspokojenie)
Uwaga! Użytkownik skatofagi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 71 / 1 / 0
coz, a jak to jest z wyhamowaniem stalym apetytu? jestem najedzona, pełna tak ze pekam ale czuje ze musze cos jeszcze wsunac. jutro ide sie zarejestrowac do psychiatry z tym, bo to nie ejst normalne. witaminki biore, mysle, ze to nie niedobory.
Nic, chcę czuć NIC.
NIE JESTEM ANI GRUBA, ANI AMY.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ibogaina a uzależnienie od ketaminy: co pokazał jeden opis przypadku

Recenzowany opis przypadku opublikowany w „Frontiers in Psychiatry” opisuje 30-letniego mężczyznę, u którego po podaniu ibogainy ustąpił jednoczesny głód ketaminy, kokainy i alkoholu, a abstynencja utrzymała się przez 17 miesięcy. To relacja o jednym pacjencie (n=1), a nie badanie kliniczne — i właśnie od tego ograniczenia trzeba zacząć, żeby dobrze zrozumieć, co ta praca wnosi, a czego nie rozstrzyga.

FDA zorganizowała publiczne wysłuchanie w sprawie terapii psychodelicznych

14 września amerykańska Agencja Żywności i Leków (FDA) przeprowadziła w swojej siedzibie w White Oak w stanie Maryland czterogodzinne wysłuchanie publiczne poświęcone przyszłości terapii psychodelicznych w Stanach Zjednoczonych. Spotkanie trwało od 12:30 do 16:30 czasu wschodniego (18:30–22:30 w Polsce), na miejscu zjawiło się około 300 osób, a transmisję na żywo oglądał kolejny tysiąc widzów.

Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon

Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.