4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 867 / 12 / 0
derb pisze:
wiesz co to tolerancja krzyżowa Lotnik?

receptory się nie wyrabiają...
są fosforylowane ("wyłączane")
Wiem, ale ona nie zachodzi tutaj w tak dużym stopniu. Nie napisałem, że nie zachodzi ale napisałem, że nie równa się, ponieważ z postu inso wynikało jakby ktoś kto ma dużą tolerancję na amfetaminę musiał mieć też dużą na bk.
ChÓj!
  • 2362 / 30 / 0
Nie testowałem tego w stronę amfetamina-ketony, lecz po intensywnych mitingach z ketonami amfetamina nie działała na mnie. A materiał miałem dobry, znajomy latał wystrzelony
BS
  • 867 / 12 / 0
derb pisze:
Nie testowałem tego w stronę amfetamina-ketony, lecz po intensywnych mitingach z ketonami amfetamina nie działała na mnie. A materiał miałem dobry, znajomy latał wystrzelony
Ja raczej w drugą stronę, po pół roku prawie codziennego walenia feta (i nos i i.v.) nie miałem zbyt dużej tolerancji na kota (przed tym też waliłem i jakąś tolerancję wyrobiłem, spadła).
ChÓj!
  • 6193 / 439 / 12
Bo każdy układ danej monoaminy ma osobne zasoby i receptory.* Wyrobienie jednego z tych układów wcale nie implikuje wyrobienia innego. Feta czerpie z zasobów głównie noradrenaliny i to jej układ nadwyręża. Dopaminy - najwyżej słabo, a serotoninę można wręcz pominąć.

Metkat natomiast rysuje układ dopaminowy i noradrenalinowy w miarę po równo, i słabiej serotoninowy. Tolerancja zatem krzyżuje się między tymi dragami, ale niecałkowicie.

* - wyjątek: noradrenalina korzysta czasem z zapasów dopaminy, ale nie ryje jej receptorów
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 3523 / 54 / 0
z moich doświadczeń po ciągach amfetaminowych kot działał dużo słabiej
  • 583 / 6 / 0
ja roznicy nie zauwazylem.
wszystko i.v.
no i j/surveilled spid dziala glownie na NA a kot na dopamine, proste, wiec tolerancja wystepuje tylko na NA
a jak wiadomo dobry kocur nie spiduje :-D
  • 58 / 1 / 0
inso pisze:
jak wiadomo dobry kocur nie spiduje
jak to nie???
mnie spiduje
Uwaga! Użytkownik sztvorek_ nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 340 / 4 / 0
@up
skoro spiduje, to nie jest dobry ^^ taki spidujacy powoduje kijowe zjazdy i ma sporo syfu (a jak pod skore takiego kota walniesz, to masz na lekko tydzien slad/siniaka/zolte plamy :D
prawdziwy kocur powinien byc przezroczysty, nie spidowac mocno i powinienes po nim byc zalewany kublami euforii x)
takiego na cieplo nie zrobisz, zrob pake w 10ml i do lodowy, jak sie zakonczy reakcja moze chwile postac jeszcze przed filtracja i voila :) im wiecej wody, tym dluzej przebiega reakcja, ale za to kot jest lepszy
ja sobie przez ok. 2tyg dziennie walilem po 1-3 paki (pojedynczo i iv), minal tydzien i puknalem 2x1acatar i najchetniej zas bym polecial do apteki, mimo, ze oba zrobilem na szybko i nie bylo mocno czuc kota
teraz jak bd walil, to zrobie go na 10, w lodoweczce i nie bd go poganial, bo tolerka sporawaa ;/

u mnie tolerka na kota nie ma wiele wspolnego z tolerka na scierwo, byle odespac jedno przed wrzucaniem drugiego (albo w 1 pompie ]:-> )
Kliknij, by zobaczyć prosty przepis na zajebistego metkata.
Daruj sobie b-k RC, zrób własnego ketona 
:finger:

Przepis doszlifowany w 2012/2013, już od dawna nie biorę kota i nie zamierzam
  • 1345 / 6 / 0
U mnie tolerki rosły mocno w obie strony (ostatnio nie biorę spidów), ale bardziej na kota po fecie niż odwrotnie.
Ewenement?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bender

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • 3523 / 54 / 0
klopas pisze:
@up
skoro spiduje, to nie jest dobry ^^ taki spidujacy powoduje kijowe zjazdy i ma sporo syfu (a jak pod skore takiego kota walniesz, to masz na lekko tydzien slad/siniaka/zolte plamy :D
prawdziwy kocur powinien byc przezroczysty, nie spidowac mocno i powinienes po nim byc zalewany kublami euforii x)
takiego na cieplo nie zrobisz, zrob pake w 10ml i do lodowy, jak sie zakonczy reakcja moze chwile postac jeszcze przed filtracja i voila :) im wiecej wody, tym dluzej przebiega reakcja, ale za to kot jest lepszy
zgodzę się, że im więcej wody tym lepiej natomiast co do lodówki to jest w moim przypadku zupełnie odwrotnie. Właśnie taki lodówkowy bardziej spiduje i powoduje większe zjazdy.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.