Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 433 / 2 / 0
Ja ogółem do najśmielszych osób nie należę, można by rzec nawet że mam z tym spore problemy. Z moich własnych doświadczeń wygląda to tak.

alko w rozsądnej ilości - spoko - ale jeśli to pić razem z panną bo jak już przychodzimy na spotkanie podpici to raczej słabo wypadamy na dzień dobry w oczach kobiety, tak jak to napisał zioloziolo. alko też najlepiej sprawdza się w nawiązywaniu nowych znajomości.

Maria czy hasz to już indywidualna sprawa, niektórzy po paleniu zamykają się w sobie, inni stają się duszą towarzystwa każdy sam wie jak funkcjonuje po chmurze. Ja osobiście gdy się spalę to mam wyjebane na podbijanie do dziewczyn a spotkań na zbaku z nowo poznanymi pannami też nie wspominam dobrze, za to z dziewczynami które znam dłużej rozmawia mi się zajebiście.

Psychodeliki - wiadomo, generator przypału i psychiatryk w pigułce, na randkę ni huja chyba ze ktoś lubi się śmiać do drzew, ciężko jakoś normalnie porozmawiać bo albo śmieję się ze wszystkiego albo mam ciężkie rozkminy, trudno mi się skupić na rozmowie, nie przepadam pod ich wpływem w ogóle za trzeźwym towarzystwem a już na pewno za niezbyt dobrze znanymi osobami.

koda - po małych dawkach spoko, pełne opanowanie, luz, rozmawia się gładko i przyjemnie, tematy same się znajdują. Niezła sprawa, tylko czasem ciężko ukryć rozkojarzenie. Wieksze dawki - wyjebane na wszystko.

alprazolam - trochę za bardzo przypałowy, ale w rozsądnej dawce powinien dać radę.
Legalise drugs and murder.

Moje posty to fikcja literacka.
  • 2518 / 27 / 0
Zdecydowanie Bromazepam, alprazolamu nie polecam jeśli nie miałeś styczności z benzodiazepinami.
  • 279 / 4 / 0
Nie wierzę że ten wątek istnieje :moody:
Ale wypowiem się: po co przebywać z kimś, z kim do tego stopnia nie czujecie się swobodnie, że musicie się wspomagać dragami? W sumie najpierw swobodnie należy się poczuć z samym sobą i wtedy już z górki. Wyjebane, co tam sobie laska pomyśli. Polubi Cię, albo nie, ale z pewnością zauważy kiedy nie będziesz sobą.
... albo i nie.

http://www.youtube.com/watch?v=Vi76bxT7K6U
  • 1053 / 76 / 0
alepocotojest pisze:
Nie wierzę że ten wątek istnieje :moody:
Ale wypowiem się: po co przebywać z kimś, z kim do tego stopnia nie czujecie się swobodnie, że musicie się wspomagać dragami? W sumie najpierw swobodnie należy się poczuć z samym sobą i wtedy już z górki. Wyjebane, co tam sobie laska pomyśli. Polubi Cię, albo nie, ale z pewnością zauważy kiedy nie będziesz sobą.
ale niektorzy maja tak, ze musza przelamac pierwsze lody, zeby czuc sie swobodnie w czyims towarzystwie, a to czasem trwa. A po takich benzo w rozsadnych dawkach, jestes soba w 100%, bo nie masz tej blokady "co ona pomysli jak jej opowiem o...", tylko mowisz. Pierwsze lody zlamane i pozniej juz mozna sie ustawiac normalnie.

No ale jasne, rowniez uwazam te droga za nienajlepsza.

e: zeby nie powiedziec - slaba w chuj ;p
Ostatnio zmieniony 14 lipca 2012 przez zioloziolo, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik zioloziolo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 433 / 2 / 0
Wiadomo że najlepiej na trzeźwo.

Ale czasem trzeba gdy ktoś ma problemy z nawiązywaniem znajomości i kiepskie umiejętności interpersonalne.

Lepiej na wspomaganiu niż wcale, moim zdaniem, to zawsze jakiś pierwszy krok.
Ostatnio zmieniony 14 lipca 2012 przez Vombat, łącznie zmieniany 1 raz.

• 279 / 4 / 0
Vombat pisze:
Nie do końca lepiej, bo potem bez wspomagania może się w ogóle nie udawać.
... albo i nie.

http://www.youtube.com/watch?v=Vi76bxT7K6U
  • 1290 / 7 / 0
25D-NBOMe, trochę THC i alko, gadka fajnie się kleiła, jak to ja rozgadany, dość pewny siebie jak na mnie, trochę żartów. Ogólnie było zajebiście, bo tak, ona mi się bardzo podobała no i za bardzo się do niej nie przystawiałem, nbomiak mnie przed tym pilnował, ale jak ona pierwsza pocałowała, to chuj wyszedł z tego pilnowania się, język się rozkręcił i co ja tej dziewczynie nagadałem. Tak ją zniechęciłem, że było to nasze ostatnie spotkanie. Psychodeliki to nie jest dobre rozwiązanie na spotkania z dziewczynami.
Ostatnio zmieniony 14 lipca 2012 przez SzatanskiSkoczek, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 3215 / 416 / 0
Małe dawki GBL, spotkania z nowo poznanymi ludźmi po większych dawkach kończą się hujowo :blush:
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1053 / 76 / 0
no ta, giebel to znosi opory. To akurat prawda. Tylko czasem po drodze zabiera ze soba kawaly mozgu. Ale nie no, o gblu nie pomyslalem, male dawki np 1ml. On jeszcze daje takie fajne floł i euforyjke, a benzo niekoniecznie.
Uwaga! Użytkownik zioloziolo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 433 / 2 / 0
alepocotojest pisze:
Vombat pisze:
Nie do końca lepiej, bo potem bez wspomagania może się w ogóle nie udawać.
Można też nabrać pewnego obycia w tych sprawach i zacząć ogarniać na trzeźwo, kwestia podejścia i osobowości.

Kij zawsze ma dwa końce.

ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...