Pjaq pisze:Zamowilem mam-2201 i dostałem pomarańczowy proszek mocno jebiący chemią. Wasze sorty były podobne?
nie wiem jak z innymi sortami, ale pamiętam ludzie wspominali o pomaranczowych i zoltych sortach am2201 (nie: mam2201) ktore byly chujowe.
Daj znać jak z jakością tego sortu i jakich dawkach jest aktywny.
Jesli chodzi o minusy to niestety bardziej nakreca u mnie paranoje i drobne lęki od am.
GG Allin pisze:MAM-2201jest zauważalnie mocniejszym kanna niż AM-2201
LSD, hera, koka i hasz – podziel się z kolegami czym masz”
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
surveilled pisze:W stosunku efektu na miligram dawki, to zwykłe AM-2201 jest mocniejsze. O jakieś 15-20%.GG Allin pisze:MAM-2201jest zauważalnie mocniejszym kanna niż AM-2201
Jaka jest jakość tej MAMki? Bardziej opłaca się ją zamówić niż AMke?
Jaki stosunek podkładu do towaru jest najlepszy? Tak jak AM, 40/1?
MAM ma taką samą rozpuszczalność w spirytusie jak AM?
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.