Dział dotyczący roślin wykazujących działanie pobudzające, w tym: guarana, herbata, kawa, khat, tytoń, yerba mate.
ODPOWIEDZ
  • 78 / / 0
:old:
Ostatnio zmieniony 03 maja 2015 przez extremevir, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik extremevir nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 131 / / 0
extremevir pisze:
Od niedawna zacząłem ćpać kawę.
Jeszcze napisz że po batach dajesz %-D

A najlepszy sposób na kawę: Nie pij przez tydzień, to i powera dostaniesz. Powaga. :finger:
  • 99 / 1 / 0
Yerba mate. Zdrowa, mocniej pobudza, dłużej. Same profity.
"Pamiętamy dobre i złe czasy, mimo że większość nie jest ani dobra, ani zła. Po prostu jest."
  • 2518 / 27 / 0
Ewentualnie zielona herbata. Działanie lepsze niż kawa. Łapy się nie trzęsą itp. Do tego delikatny relaks.

Możesz jeszcze zainwestować w czystą kofeinę, ale tutaj zalecał bym ostrożność, bo można łatwo przedawkować. Znam takie przypadki.
  • 16 / / 0
Przeczytaj choć kilka tematów z tego działu i sam wybierz, ludzie min. wysiłku. Ja polecam ci amfę - lecisz już kupić?
W tematach jest wiele środków ale sam musisz wybrać, poeksperymentować i wybrać coś dla siebie bo działania różne u różnych ludków. Powodzenie w eksperymentach ze stymulacją, to fajna zabawa. Nie zapominaj o porannym seksie :cool:
Uwaga! Użytkownik Czarny Kruk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 655 / 3 / 0
twardywzwod pisze:
extremevir pisze:
Od niedawna zacząłem ćpać kawę.
Jeszcze napisz że po batach dajesz %-D
Całkiem możliwe, bo ktoś to już rozważał dawno temu %-D
[ external image ]

A co do tematu.. to nic poza guaraną, yerba i innymi specyfikami tutaj nie znajdziesz...
Ja polecam khat'a

Ale musi być to środek z magicznego ogrodu?? A może spróbowałbyś np. Plussz Active ;-)
Szukam żony wśród polskich farmaceutek lub ukraińskich prostytutek.
  • 78 / / 0
:old:
Ostatnio zmieniony 03 maja 2015 przez extremevir, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik extremevir nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1196 / 10 / 0
Z guarany i kawy. ;-)
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 303 / 1 / 0
W Amerykach yerba i guarana, w Afryce kawa, na Wschodzie herbata. A co w Polsce? Mamy jakiś rodzimy gatunek, podobny działaniem do pozaeuropejskich naturalnych stymulantów? Zastanawiałem się nad niedawno, nic mi do głowy nie wpadło. ;-)
Uwaga! Użytkownik nomas nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 600 / 4 / 0
Kobiety ;)
Doświadczenie to to co osiągasz, kiedy nie osiągasz tego czego się spodziewałeś
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.

Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.