Dział dotyczący roślin wykazujących działanie pobudzające, w tym: guarana, herbata, kawa, khat, yerba mate.
Tytoń ma osobny dział → >LINK<
ODPOWIEDZ
  • 78 / / 0
:old:
Ostatnio zmieniony 03 maja 2015 przez extremevir, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik extremevir nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 131 / / 0
extremevir pisze:
Od niedawna zacząłem ćpać kawę.
Jeszcze napisz że po batach dajesz %-D

A najlepszy sposób na kawę: Nie pij przez tydzień, to i powera dostaniesz. Powaga. :finger:
  • 99 / 1 / 0
Yerba mate. Zdrowa, mocniej pobudza, dłużej. Same profity.
"Pamiętamy dobre i złe czasy, mimo że większość nie jest ani dobra, ani zła. Po prostu jest."
  • 2518 / 27 / 0
Ewentualnie zielona herbata. Działanie lepsze niż kawa. Łapy się nie trzęsą itp. Do tego delikatny relaks.

Możesz jeszcze zainwestować w czystą kofeinę, ale tutaj zalecał bym ostrożność, bo można łatwo przedawkować. Znam takie przypadki.
  • 16 / / 0
Przeczytaj choć kilka tematów z tego działu i sam wybierz, ludzie min. wysiłku. Ja polecam ci amfę - lecisz już kupić?
W tematach jest wiele środków ale sam musisz wybrać, poeksperymentować i wybrać coś dla siebie bo działania różne u różnych ludków. Powodzenie w eksperymentach ze stymulacją, to fajna zabawa. Nie zapominaj o porannym seksie :cool:
Uwaga! Użytkownik Czarny Kruk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 655 / 3 / 0
twardywzwod pisze:
extremevir pisze:
Od niedawna zacząłem ćpać kawę.
Jeszcze napisz że po batach dajesz %-D
Całkiem możliwe, bo ktoś to już rozważał dawno temu %-D
[ external image ]

A co do tematu.. to nic poza guaraną, yerba i innymi specyfikami tutaj nie znajdziesz...
Ja polecam khat'a

Ale musi być to środek z magicznego ogrodu?? A może spróbowałbyś np. Plussz Active ;-)
Szukam żony wśród polskich farmaceutek lub ukraińskich prostytutek.
  • 78 / / 0
:old:
Ostatnio zmieniony 03 maja 2015 przez extremevir, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik extremevir nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1196 / 10 / 0
Z guarany i kawy. ;-)
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 303 / 1 / 0
W Amerykach yerba i guarana, w Afryce kawa, na Wschodzie herbata. A co w Polsce? Mamy jakiś rodzimy gatunek, podobny działaniem do pozaeuropejskich naturalnych stymulantów? Zastanawiałem się nad niedawno, nic mi do głowy nie wpadło. ;-)
Uwaga! Użytkownik nomas nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 600 / 4 / 0
Kobiety ;)
Doświadczenie to to co osiągasz, kiedy nie osiągasz tego czego się spodziewałeś
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.