Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 291 / 2 / 0
Nigdy więcej jakichkolwiek kanna,za dużo paranoi i ten brak chęci do działania..
A oprócz tego na razie żadnych psychodelików.
  • 63 / 1 / 0
nigdy więcej kody, jakichkolwiek opio zresztą, raz (z prawie zapaścią) wystarczył.
  • 1290 / 7 / 0
Nigdy więcej benzydaminy i fety.

Oczywiście nie na 100 %, bo różnie w życiu bywa i różne ma się zachcianki.
  • 886 / 9 / 0
Spróbowałem dawno temu DXM. Dostał kilka szans było różne dawkowanie. Substancja nie dla mnie czyli - nigdy więcej.
Uwaga! Użytkownik tinos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 282 / 6 / 0
Nigdy więcej ekstraktu szałwi.. Po pierwszym i jedynym razie jakiś rok temu boję się tej roślinki %-D
  • 2641 / 39 / 0
Nigdy wiecej mixu 3,4 DMMC+4-HO-MET+4-AcO-DMT+mj.
Dosyć biegania nago. ;]
  • 1587 / 11 / 0
Nigdy więcej klonów, bardzo mała dawka mi znisczyła cały pobyt, same negatywy i nic fajnego.
rchiro the best
  • 282 / 9 / 0
Nigdy więcej 2-DPMP. Efekty mizerne, a co ten syf (nawet w minimalnych dawkach) robi z sercem to szkoda mówić... Mam tego jeszcze jakieś 150mg i najprawdopodobniej spłukam to w kiblu.
You Gotta Say Yes To Another Excess
  • 45 / / 0
Najczęściej na zjazdach po jakiś beta-ketonach mówiłem 'nigdy więcej', ale zawsze do tego wracałem bo ciągnęło. Chociaż teraz od dłuższego czasu jestem czysty, jedynie eksperymenty z psychodelikami i kodą.
  • 198 / 7 / 0
Nigdy więcej AM-2201 i ścierwa ze szkłem, apapem i zdrapanym cementem ze ściany. :-p
alkoholu też nienawidzę, ale powiedzenie że nigdy wiecej raczej się nie sprawdzi.. :-D
Nie będę swoim wrogiem gdy jestem swoim Bogiem. ;-)
ODPOWIEDZ
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.