Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 608 / 9 / 0
ziele powoduje wyrzut dopaminy za pośrednictwem układu opoidowego, przodują w tym uwalające indyjki ;-)
chociaż różni 'znawcy' się zdarzają i na materiał z dodatkami też można trafić
  • 2111 / 259 / 0
To masz bardzo dziwnie, nic tylko sie cieszyć. Na mnie zioło dziala normalnie jak zioło, nic się nie zmienilo od czasu gdy zaczałem brać kodeinę. Lubię sobie czasem zapalić, ale jak zapale to zawsze mi brakuje euforii w tym stanie. Niby jest przyjemnie, ale nie tak jak bym tego chciał. Opio jednak są nie do przebicia, idealne narkotyki.
  • 681 / 10 / 0
u mnie jest właśnie przytym totalna efuria, większa niż przy kodeinie.
Cholernie się cieszę że tak mi się tak bańka przestawiła :*)
  • 672 / 127 / 0
ze nod i marihuana?

aha.

rozumiem jakbys sie ujebal jakims opiatem mocniejszym, albo nawet opioidami i przypalil (opio+jakiekolwiek palenie=dobrze)to wtedy tak, ale ze samo to chyba po prostu lapiesz zwiechy i jestes w polowie warzywem.
Ostatnio zmieniony 21 czerwca 2010 przez Nozer, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 286 / 3 / 0
czlowieku !!!??? co ty wiesz o paleniu :D ... ciupalem helpe iv wiem co to nood ... wiadomo ze nood nie rowny noodowi wystarczy zmienic opiata ... ale stany "podprogowe" takze moze osiagac na zielsqqqq ale to trzeba cwiczyc, miec idpowiedni stuff, i byc fajnym gosciem hehehe itd ...
tak przy okazji ... ssri snri wzmacniaja bake

nie mowiac ze najlepiej to baka i jeszcze opiacik, potem dorzucamy stymulancik, robimy sobie ciag i qq :D
  • 1169 / 17 / 0
U mnie bez palenia nie ma kodzenia i na odwrót ;d
  • 681 / 10 / 0
aktualnie łykam benzo (tetrazepamum) to może przez to ? :D
zwiech nigdy nie łapałem po jaraniu, jestem fajnym gościem, lubie się pośmiać itp.
  • 12 / 2 / 0
Ogólnie grass zwiększa działanie opiatów i może w tym tkwi sekret :P

Pacjentom chorym na nowotwory w cywilizowanych krajach podaje się trawę, by zmniejszać dawki Majki - a tym samym jej efekty uboczne...
  • 1718 / 9 / 0
Przeciez to chodzi tylko o dzialanie przeciwbolowe, zadna synergia nie zachodzi.
  • 81 / / 0
Ja tam lubię i od czasu do czasu łączę ;)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE

Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.

TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie

Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.

Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.