Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 784 / 28 / 0
kurwa, myślałem że coś o beta-blokerach, bez kitu, tu wszedłem.

podzielę się, że jak lata temu miałem rzewny nastrój, to przez dwa-trzy tygodnie oporowo chlałem, jarałem z wielkiego bonga aż pękło i - niezwykle ważny element alchemicznego nastroju - oglądałem telewizor. Widziałem takie rzeczy, że się w pale nie mieści. Strongmenów po jakichś miejscowościach, produkcje typu Plebania, gdzie wszyscy mają dałna, niesamowite, nagrywałem to na vhsy, przejebane taśmy - mogę Ci Sieka podesłać jak znów będziesz miał kryzys. Analogowa psychodelia Cię wyleczy, wódę będziesz musiał kupić sam.

ed:
ło rany, jakie ja wścieklaki wtedyż opracowałem, na przykład: sok z czarnej porzeczki, kawa rozpuszczalna, wóda - pycha!
Ostatnio zmieniony 10 września 2011 przez koala, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik koala nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 241 / 6 / 0
BelialGlow pisze:
Qrwa, Ja nie wiem, każdy powie, że opio wyciszają emocje itp., a u Mnie to jakoś niekoniecznie, po kodzie, makiwarze, ostatnio DHC nawet śmierdzącym tramcu robię się taki jakiś sentymentalny
mi też się to często zdarza, myśli o byłych i o tym jak byłoby cieplej pod kocem we dwoje :heart:
dobra pizda.
  • 883 / 10 / 0
NeverRewarded pisze:
Widzę chłopak że masz nieźle namieszane w bani (każdy z nas ma w pewnym stopniu ;)), zamiast wchodzenia z jednego uzależnienia w drugie zainteresuj się przykładowo buddyzmem, medytacją. Na złe Ci to nie wyjdzie, a może pomóc i to bardzo.
popieram.
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 3127 / 27 / 0
Nigga, please. Nie uprawiajcie llabixizmu w wersji buddyjskiej.
High, how are you?
  • 634 / 4 / 0
Od feya się zaraziłem ^_^ Zresztą to lepsze wyjście niż ćpanie opio czy innych wynalazków, chyba się ze mną zgodzisz. A na psychodeliki chyba (jeszcze) nie pora z tego co wywnioskowałem z jego postów.

Gwoli ścisłości żeby nie było niejasności - buddyzm traktuję jako filozofię życiową, w żadnym wypadku nie jako religię gdyż w stosunku do wszystkich odczuwam sporą awersję.

Bez offa może ;-)
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 883 / 10 / 0
Dokładnie. To tylko dobre rady. Żaden narkotyk mi nie pomógł na przywiązanie do drugiej osoby. Zachowanie uważności i wewnętrznego luzu -- owszem.
Ostatnio zmieniony 11 września 2011 przez Elwis, łącznie zmieniany 1 raz.
x = x
  • 3127 / 27 / 0
No ok, ale do tego nie jest potrzebny buddyzm.
High, how are you?
  • 357 / 3 / 0
MXE, DXM, jakies lajtowe fenki w stylu nbome 25d, mj. Wszystko to moze dac Ci inne spojrzenie, ale tez spoooro namieszac.
Uwaga! Użytkownik Cyric nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 883 / 10 / 0
chusajn pisze:
No ok, ale do tego nie jest potrzebny buddyzm.
Nie jest potrzebny, ale jest najlepszą instrukcją jak to robić. Z resztą w pierwszym poście do którego się przyprułeś było napisane "np. buddyzmem, medytacją".
Ostatnio zmieniony 11 września 2011 przez Elwis, łącznie zmieniany 2 razy.
x = x
  • 838 / 7 / 0
To co Elwis ma w opisie. Nie rób z siebie mentalnego kaleki. Życie trwa znacznie dłużej niż jedna nieudana miłość, a ta sama w sobie jest wartością i Cię wzbogaciła. Cierpienie, którego doświadczasz uszlachetnia Suma sumarum - stajesz się kimś lepszym niż byłeś. Zachowaj spokój,a z czasem sobie z tym poradzisz bez wspomagania i smutki miną.
Uwaga! Użytkownik llabx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu

Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.