Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3248 / 3 / 0
blueberry pisze:
Czy ja wiem? Po miesiącu przerwy (przynajmniej u mnie) magia powróciła sama, powiem więcej - była nawet większa niż kiedyś i przedwczoraj przeżyłem na przykład lot swojego życia ;]
Ja po dwóch miesiącach przerwy zauważyłem podobną zmianę :finger:
Uwaga! Użytkownik Crytek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3250 / 358 / 2
NMDA aktywuje tez muscimol wiec jak juz sie bawic w to to w ten sposob.
  • 499 / 2 / 0
Crytek pisze:
blueberry pisze:
Czy ja wiem? Po miesiącu przerwy (przynajmniej u mnie) magia powróciła sama, powiem więcej - była nawet większa niż kiedyś i przedwczoraj przeżyłem na przykład lot swojego życia ;]
Ja po dwóch miesiącach przerwy zauważyłem podobną zmianę :finger:
ty sie nie liczysz! nie jesteś człowiekiem %-D.

mi niestety nic nie pomaga powrócić pewnej "magii", ani przerwa, ani grejp, ani czosnek, oczywiście trochę polepszają fazę ale nie o to chodzi... :(
  • 3248 / 3 / 0
Hehehe %-D
Pełnej magii nigdy się nie przywróci, chyba, że ktoś nam pamięć skasuje i na nowo zaczniemy DXM poznawać. Tak jest ze wszystkim, nawet z muzyką, nie jedna potrafi nas zauroczyć i będziemy jej słuchać cały czas, po czym się stanie "zwyczajna".
Zabawy z grejpami, czosnkami i przerwami działają imho na takiej zasadzie, że gdy wyzerujemy licznik, to moc znowu będzie "podobna". Jednak już nigdy nie będzie taka sama... Aż się łezka w oku kręci, jak przypomnę sobie te tripy z muzyką celtycką, oglądanie Robin Hooda i ogromna fascynacja kulturą Celtów. To było coś niesamowitego, jak i pierwsze loty na cosmosis, kiedy czyste 900mg robiło tak jak po pewnym czasie 1800mg, porównując moc. Ahh to wpadnięcie w wir szaleństwa, ale to już było i nie wróci więcej ;) Tak samo jest z każdą substancją, dlatego jak już mi coś wpadnie w ręce, to będę rzadko tego używał, aby magia została jak najdłużej :)
Uwaga! Użytkownik Crytek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1587 / 11 / 0
W moim przypadku DXM nie stracił magii- w tym roku moje tripy stały się bardziej euforyczne, patetyczne, kolorowe, muzyka chyba brzmi jeszcze cudniej. Znikło wiele negatywnych efektów takich jak robochód, szybko bijące serce, ogólne przerażenie doświadczeniem i uczucie bycia przeładowanej chemiczną substancją podczas zjazdu. Niestety cevy ostatnio są gorsze, kiedyś uruchamiały mi się już po dawkach 300 mg, a teraz niekiedy po 450 mg są słabe.
  • 295 / 1 / 0
zupki chiński, magii i ten glutamina nie są zbyt drogie. Aspartamu dużo jest w tanich napojach z biedronki. Kiedyś na studiach tak oto się odżywałem (no może poza czystą glutaminą) i DXM działał jak marzenie. Od kilku lat w ustach glutaminianu sodu ani aspartamu nie miałem w ustach i w sumie bez konkretnej przyczyny DXM zaczął działać coraz gorzej i gorzej i teraz działa ale nie działa :#: mimo że często go nie brałem ani dawek dużych :#:

czuję tylko że ten sposób glutaminowy nie zadziała nic a nic jeśli chodzi o doraźną pomoc i trzeba poprostu zrobić przerwę od deksa i zacząć jeść codziennie dużo glutaminianu sodu itp napoje z biedronki pić czyli inaczej mówiąc nie odżywiać się zbyt dobrze %-D po miesiącu-trzech coś się może ruszyć w temacie :rolleyes:

cóż, trzeba spróbować bo co mam do stracenia oprócz zdrowia? :-)
darmowy kwas:
  • 565 / 7 / 0
Po co jakies zupki chinskie. Kupcie sobie "smakomyk" winiary. To glutaminian sodu, czy monosodowy, dzialanie podobne jak nie takie samo. I tanie jest, za chyba 150g kolo 2zl. Tylko chyba nie wszedzie dostepne. Raczej nie kupowalem tego w biedronce czy cos, tylko w pobliskim sklepie, wiec po prostu trzeba chwile poszuka
Feel free. Of me.
  • 3250 / 358 / 2
Lepiej jesc amanity, nie jedzcie tego shitu.
  • 295 / 1 / 0
jogurt pisze:
Lepiej jesc amanity, nie jedzcie tego shitu.
a co mają amanity do glutaminianu sodu? :nuts:
darmowy kwas:
  • 565 / 7 / 0
Feel free. Of me.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.

Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej

Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.