Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
co sadzicie?
Ktos odnotowal jakies niepokoje ze strony serca/nerek/temperatury ciała?
I czy mocno widać po kimś "odmienny stan" ? :-D
Serce- ok
Nerki- ok
Temperatury ciała nie jestem w stanie ocenić, gdyż nie miałem stosowanego do tego sprzętu, a całe ciało poparzyłem sobie pokrzywami... (Kocham miks pokrzyw i psychodelików...
Warto nadmienić również o zmianach na poziomie audio.
Nie jestem wielkim fanem fenetyamin, jednak substancja godna polecenia...
Na początku trochę sie wkurwiłem bo zamiast nadtrzeźwości umysłu czułem sie kurewsko ućpany :( dopiero po jakiś 20-25min ten stan zmienił sie w trzeźwość umysłu z jednej strony czułem sie ujebany jak nigdy a z drugiej w 100% trzeźwy baa nawet źrenice mi sie nie powiększyły . Faktycznie ten stan jest niesamowity i wcale bym sie nie pogniewał jakby mi tak zostało :diabolic:
Dodam że jeśli ktoś planuje zarzucać to w domu samemu to marnowanie materiału :( S&S mi sie trochę zjebało i po fajnie zapowiadającym sie początku (na słoneczku pod strzechą) musiałem przenieść sie do domu :(
Wizualnie wcale nie jest tak słabo momentami robiło sie bardzo kolorowo :yay: no i oczywiście przy dłuższym wpatrywaniu sie w jedno miejsce . Za to CEV`y porażka bardzo delikatne i słabo przejrzyste
Sporo też odczułem zmiany w odbieraniu muzyki - basssssssss
Jak robi sie ciemniej miasto wygląda niesamowicie
Bodyload dość nie przyjemny chociaż pierwsze 30-40min to jest nic dopiero po około godzinie robi sie bardzo nieprzyjemnie :kotz: Zdecydowanie gorszy niż po DOC :)
Jeśli chodzi o negatywny wpływ na serce czy ciśnienie to nic nie zauważyłem ^_^ jedynie na wejściu dość spora potliwość mnie męczyła i w pewnym momencie cieknący nos i dość zimno .
40mg to jednak troszkę za mało jak dla mnie i za jakiś czas spróbuję z 50mg albo i więcej :-p
Albo to nie była wina dawki tylko kwestia tego że w nie odpowiednim momencie postanowiłem to zarzucić
Aaa no i trzymało dość długo o 14:30 zarzuciłem po 20minutach już delikatnie smyrało po godzinie sie rozkręciło i do 21:20 jeszcze czuć delikatne działanie ^_^
Gdyby nie to że mam pare testów przed sobą z chęcia bym sprawdził.
Ktoś moze sie orientuje jak to wygląda?
Jak opadnie mi tolerka to mogę spróbować z TMA-1
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Wolne Konopie w Komendzie Głównej Policji. Policjanci też widzą absurdy obecnego prawa
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Marihuana zmniejsza stres? To nie musi być prawda
Regularni użytkownicy konopi często deklarują, że marihuana pomaga im w walce ze stresem. Najnowsze ustalenia naukowców pokazują jednak, że subiektywne poczucie ulgi w dużej mierze wynika z efektu placebo. Choć THC faktycznie wpływa na niektóre wskaźniki fizjologiczne, inne pozostają bez zmian, a część – jak tętno – wręcz rośnie. Badanie przeprowadzone przez naukowców z Washington State University oraz Arizona State University objęło 120 osób regularnie sięgających po marihuanę. Eksperyment przeprowadzono metodą podwójnie ślepej próby (ani uczestnicy, ani badacze nie wiedzieli, kto otrzymuje substancję czynną).
Rozebrali LSD na części. Zostało działanie bez wizji
Zespół z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis podszedł do LSD tak, jak inżynier podchodzi do urządzenia, którego nie rozumie: rozłożył je na części i sprawdził, bez których nadal działa. Praca ukazała się we wrześniu 2026 roku w „Proceedings of the National Academy of Sciences”, a jej autorem korespondencyjnym jest David E. Olson, dyrektor Institute for Psychedelics and Neurotherapeutics.