Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2777 / 36 / 0
Otrzymałem przekaz że trzeba pozbyć się uczuć i emocji.
Bzdura, jest zupełnie odwrotnie. Podstawowym budulcem napędzającym wszystko we wszechświecie są właśnie uczucia, a przede wszystkim MIŁOŚĆ.

Albo nie załapałeś, że chodzi tylko o wyzbycie się wszelkich negatywnych emocji.

Albo jeszcze inaczej - słuchałeś się nie tych istot, co powinieneś. :-D
Ma sens powtórka testu?
Jeśli uznają, że jesteś odpowiednią osobą, to sami do ciebie przyjdą. Nie znasz jednak dnia, ani godziny. ;-)
  • 968 / 96 / 0
Może nie załapałem. Ale tak się stało :).Tylko ze to jest nieprzydatne drogi henessy (swoją drogą całkiem miły nick ,kojarzy mi sie troche z XIX wiekiem i brytyjskimi dżentelmenami). Mam nadzieje że zmiana nadejdzie. Co dex mówi o technice? Miałem wiele wizji związanych z siecią,ale z tego co udało mi sie zrozumieć jest to sieć telepatyczna a nie internet.
  • 2777 / 36 / 0
Miałem wiele wizji związanych z siecią,ale z tego co udało mi sie zrozumieć jest to sieć telepatyczna a nie internet.
Dokładnie tak - jedna wielka zbiorowa świadomość w obrębie której jesteś w stanie komunikować się z każdym, o ile on też jest już na odpowiednim "poziomie". Wymaga to jednak sporo wkładu własnego, tego nie da się nauczyć w jedną noc.
  • 1259 / 10 / 0
hennessy pisze:
U mnie to w skrócie wygląda tak.
Po tym czasie wróciłem do DXM i już podczas drugiej próby z 450mg wyrwało mnie z ciała i przeniosło na coś w rodzaju "międzygalaktycznych obrad", gdzie moja 'projekcja' była tematem kłótni istot zasiadających na kilku piętrach sporego okręgu. Szczegóły jednak zachowam.
to mi przypomina moja 450tke z czasów studiowania- duze walcowate pomieszczenie, o nieskonczonej wysokosci, wokoło siedza niezliczeni przedstawiciele galaktycznych cywilizacji, maszyny, ryby, gady, a ja lewituje i obserwuje :)
Tak to jest jak sie meczy Master of Orion III zamiast wkuwac immune :P
  • 968 / 96 / 0
I ktoś w rodzaju przewodnika (kobieca kula światłą?). Portale świetlne,światy złożone z lodu,wizja olbrzymiej jasno oświetlonej hali jarzeniówkami a tam tysiące ciał chyba na łóżkach przykryte prześcieradłami i chodzący pomiędzy nimi ludzie w maskach gazowych i kombinezonach wojsk chemicznych. nie wiem czy można o tym mówić. Częśc ludzi naciska,aby utrzymywac konspiracje,ale nie wiem czy nie sa forpoczta jaszczurów. Kto jest kim w tej grze?
  • 27 / 1 / 0
uważajcie na te świecące kule (orby), to fałszywi posłańcy/anioły (jak się komu tam objawiają to już nie moja rzecz), w gruncie rzeczy będące demonami. ale nie mnie mówić więcej
  • 2777 / 36 / 0
A komu?
Skąd te informacje? Przekaz od jeszcze innej cywilizacji, czy co?

Zwariować można z tym wszystkim, ale mniejsza. ;-)

Zupełnie nie wydaje mi się, żeby to mogli być akurat ci "fałszywi posłańcy", o których wiadomość zostawiono w znanym większości zbożowym kręgu. Ja bym wypatrywał ich zupełnie gdzie indziej - i mam tu na myśli wszystko co kryje się za Projektem Blue Beam.

I tak na marginesie jeszcze: dwa dni temu, dokładnie dzień po mocnej fazie zwątpienia w to wszystko, bo dawno nic nowego się u mnie w tym temacie nie ruszało, jakby dokładnie z tego powodu, znowu miałem okazję przyjrzeć się czemuś przelatującemu tuż nad moim domem krótko po wyjątkowo silnej burzy. Przelatywało bardzo nisko, na tyle że mogłem się temu całkiem dobrze przyjrzeć - obiekt o kształcie kuli, zostawiający za sobą lekką poświatę, do tego bogaty w różne kolorowe światła na prawdopodobnie metalowej powierzchni, wydający jeszcze charakterystyczny dźwięk podczas lotu. Wyszedłem z domu w idealnym momencie, dosłownie dwa kroki za drzwiami momentalnie rzuciło mi się to w oczy i leciało w moim kierunku. Kilkanaście sekund wcześniej zacząłem odbierać w głowie znajome sygnały.

Byłem naćpany, to prawda, ale 3 zupełnie inne trzeźwe osoby przebywające w tym czasie jakieś 1,5km dalej potwierdzają co najmniej jeszcze 4-5 dokładnie takich samych obiektów, jednak nie było dane im przyjrzeć się temu z takiego bliska jak mi. Żałuję bardzo, że nie chwyciłem za telefon, ale bałem się, że ich tym spłoszę albo potraktują mnie jeszcze jakimś laserem, zresztą i tak sądziłem, że zaraz pewnie wylądują. ;-)
  • 27 / 1 / 0
W sensie w Noc Kupały? to dopiero wyjątkowa noc pod względem tego typu przypadków, sporo sygnałów od ludzi dostaję. I podobno dla podróżników po astralu ta noc może być niebezpieczna, łatwo dać czemuś sobą zawładnąć (manifestowane może to być w naszym świecie jako choroba psychiczna na przykład bądź epizod maniakalny) - sam odczuwałem dziwne wibracje i natłok słów/symboli kilka dni temu (z tydzień)

A co do "fałszywych posłańców" to .. brak mi słów, by wytłumaczyć lepiej, musiałbym pokierować do odpowiednich osób a tego nie mogę zrobić, w każdym razie świetlistych kul i kontaktów z nimi radzę unikać :)
  • 2777 / 36 / 0
xehanort pisze:
W sensie w Noc Kupały?
Tak dokładnie to jeszcze wieczorem. Ale rzeczywiście coś siedzi w tej nocy... Co nie, Wawoj? ;-)
A co do "fałszywych posłańców" to .. brak mi słów, by wytłumaczyć lepiej, musiałbym pokierować do odpowiednich osób a tego nie mogę zrobić
Dlaczego nie możesz? Nie możesz tutaj, publicznie? W takim razie napisz mi prywatną wiadomość, jestem skłonny dowiedzieć się więcej.
w każdym razie świetlistych kul i kontaktów z nimi radzę unikać :)
Nie prosiłem o to, one same zaczęły. Jednak takie rzeczy nie są zarezerwowane dla każdego, więc nie zamierzam z tego w żaden sposób rezygnować, nawet gdybym miał to przypłacić życiem. Chyba że "odpowiednie osoby" mi to ładnie wytłumaczą, dlatego czekam na PW. ;-)
  • 968 / 96 / 0
Drodzy astronauci macie wpływ na to który portal wybrać,czy po prostu was rzuca? Kto z was wchodzi trzecim śwoetlnym słupem (lewa strona portalu u góry czeka kula świetlna)?
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.