Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 116 / 1 / 0
kodeina + tetrazepam = :heart: < najlepszy miks na świecie

gdzieś już to chyba było
  • 258 / 2 / 0
A co myslicie o takim miksie - metkata z 6 tabletek sudafedu wlac do roztworu 450 mg kody z antka i podac oralnie, albo p.r. Zadzdzialalo by to nalezycie? Bo nie chce walic iv kota, nie lubie
  • 809 / 15 / 0
To już nie lepiej osobno to wypić? A poza tym co tam, że nie lubisz, wal IV i koniec :) mix metkat + kodeina jest przyjemny
na nic nie narzekam,
mam w kieszeni klonazepam.
  • 1959 / 60 / 0
czterdziesciicztery pisze:
kodeina + tetrazepam = :heart: < najlepszy miks na świecie

gdzieś już to chyba było
Opowiedz, bo akurat mam paczkę Tetrazepamu :-) .
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 116 / 1 / 0
po kodeinie jest mięciutko
tetrazepam robi bardzo mięciutko

efekt: (mięciutko^mięciutko + ciepło^2) = :heart:

co tu dużo gadać, nie życzę przyjemnej(będzie), a długiej podróży

zakładam, że już jadłaś/eś tetrazepam
  • 95 / / 0
to te benzo, co 100mg odpowiada 0,5mg klona?
clowns to the left of me, jokers to the right
  • 410 / 8 / 0
a da radę z czymś zmiksować żeby działanie wydłużyć? tak wiem, że mogę użyć opcji szukaj, ale jak na razie nic nie znalazłem a potrzebne mi szybko info
  • 258 / 2 / 0
A ja tam sprobuje jak pisalem wyzej, czyli 450 z antka i wlac do tego kota z 6 tabletek. Nie wiem czy to dobrze zadziala... Ktos tak probowal?
  • 95 / / 0
sQneK pisze:
A ja tam sprobuje jak pisalem wyzej, czyli 450 z antka i wlac do tego kota z 6 tabletek. Nie wiem czy to dobrze zadziala... Ktos tak probowal?
ja robilem z 24 tabsow i bylo w sam raz, a tych 6 to nawet pewnie nie poczujesz
ziper pisze:
a da radę z czymś zmiksować żeby działanie wydłużyć? tak wiem, że mogę użyć opcji szukaj, ale jak na razie nic nie znalazłem a potrzebne mi szybko info
teoretycznie moglbys uzyc inhibitorow cyp3a4, ale w praktyce jakos niezbyt wydajnie to wychodzi
mozna jeszcze wyciac (i sprzedac :cheesy:) lub rozjebac sobie nerke/nerki, co skutkuje kumulacja morfiny i jej glukuronidow w organizmie ;-)
sQneK pisze:
Z 24 tabletek kota, to bym sie chyba przekrecil, pozatym to by przebilo kode...
Mam nadzieje ze oba peaki sie na siebie naloza i bedzie git... Mam malo kasy i chyba jej nie wyrzuce w bloto, oby nie :/ jutro sie okaze
wcale nie bedzie za mocno, idealnie komponuje sie z koda, ale ostrzegam ze zejscie jest naprawde przejebane
Ostatnio zmieniony 16 czerwca 2011 przez himself, łącznie zmieniany 2 razy.
clowns to the left of me, jokers to the right
  • 258 / 2 / 0
Z 24 tabletek kota, to bym sie chyba przekrecil, pozatym to by przebilo kode...
Mam nadzieje ze oba peaki sie na siebie naloza i bedzie git... Mam malo kasy i chyba jej nie wyrzuce w bloto, oby nie :/ jutro sie okaze
ODPOWIEDZ
Newsy
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył

Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.

Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi

Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.

Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.