- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
czterdziesciicztery pisze:kodeina + tetrazepam =< najlepszy miks na świecie
gdzieś już to chyba było
tetrazepam robi bardzo mięciutko
efekt: (mięciutko^mięciutko + ciepło^2) =
co tu dużo gadać, nie życzę przyjemnej(będzie), a długiej podróży
zakładam, że już jadłaś/eś tetrazepam
sQneK pisze:A ja tam sprobuje jak pisalem wyzej, czyli 450 z antka i wlac do tego kota z 6 tabletek. Nie wiem czy to dobrze zadziala... Ktos tak probowal?
ziper pisze:a da radę z czymś zmiksować żeby działanie wydłużyć? tak wiem, że mogę użyć opcji szukaj, ale jak na razie nic nie znalazłem a potrzebne mi szybko info
mozna jeszcze wyciac (i sprzedac :cheesy:) lub rozjebac sobie nerke/nerki, co skutkuje kumulacja morfiny i jej glukuronidow w organizmie ;-)
sQneK pisze:Z 24 tabletek kota, to bym sie chyba przekrecil, pozatym to by przebilo kode...
Mam nadzieje ze oba peaki sie na siebie naloza i bedzie git... Mam malo kasy i chyba jej nie wyrzuce w bloto, oby nie :/ jutro sie okaze
Mam nadzieje ze oba peaki sie na siebie naloza i bedzie git... Mam malo kasy i chyba jej nie wyrzuce w bloto, oby nie :/ jutro sie okaze
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.