Mind Fucked pisze:Potwierdzam, nigdy nie pamiętam snów po marihuanie.
Choć gdy zaczynałem palić miałem sny jakby trochę wyraźniejsze i ciekawsze.. muszę kiedyś zapalić i napić się yerby wieczorem - liczę że zapamiętam coś z nocy.
Breslau jest niemieckie!
NeverRewarded pisze:Też potwierdzam. Nie palę dużo, wręcz od święta bym powiedział i faktycznie nie potrafię sobie przypomnieć żadnego snu po paleniu.Mind Fucked pisze:Potwierdzam, nigdy nie pamiętam snów po marihuanie.
Choć gdy zaczynałem palić miałem sny jakby trochę wyraźniejsze i ciekawsze.. muszę kiedyś zapalić i napić się yerby wieczorem - liczę że zapamiętam coś z nocy.
NeverRewarded pisze:Yerba nic nie pomogła, w moim przypadku palenie = niemożliwość zapamiętania nawet jednego urywka ze snu. Ciekaw jestem dlaczego tak się dzieje.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.