Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 2497 / 49 / 0
ze wszystkim, z czym probowalem miksuje sie swietnie. Probowalem kombinacji z metamfetamina, MDMA, mefedronem, GBL, 4-MEC i psychodelikami. Bardzo wzmacnia dzialanie dopaminergiczne, rozkurwia zajebioza ;)
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3449 / 123 / 8
Pozostaje tylko potwierdzić. Dodam, że odnośnie modyfikowania działania substancji psychoaktywnych to już nie tylko zdanie nas dwóch.
  • 2518 / 27 / 0
Widzę lek idealny. Nic tylko zasuwać do neurologa i poudawać trochę papieża %-D Ręce mi się trzęsą jak u telegrafisty odkąd pamiętam. Do tego ostatnio na przestrzeni miesiąca miałem jakieś 2 niezidentyfikowane ataki, podejrzewam padaczkę, prawie na pewno. Ale za tydzień przez te właśnie ataki udaję się do kliniki neurologicznej na szczegółowe badania żeby dowiedzieć się czegoś o stanie swojego mózgu. W sumie to wiem od czego te ataki, ale skoro mam skierowanie w łapie i wolne miejsce, to może warto zobaczyć jakie zmiany poczyniły rozmaite substancje w moim mózgu na przestrzeni kilku dobrych lat.

Myślę nad możliwością wyłudzenia jednej z dwóch substancji, albo klony, albo to. Ale pewnie klony będą pewniejsze. Słyszałem, że tam gdzie się wybieram na podobne przypadłości dają klony jak cukierki.

Ale na ten Pirybedyl też trzeba skołować receptę, żeby sprawdzić działanie. Z góry przepraszam za znaczny offtop, ale tak jakoś mi się napisało %-D
  • 168 / 2 / 0
gdzie w necie mogę znaleźć coś na temat leczenia depresji, coś o dawkowaniu etc?
co bym się mógł jakoś podeprzeć przy panu doktorze, albo dać mu jakąś wskazówkę do prześledzenia sprawy samemu
  • 7 / / 0
A jak się ma działanie powyższego specyfiku do selerin-u? bo chyba zasada działania podobna
  • 886 / 9 / 0
ciekawe artykuły są na mp.pl - trzeba się zarejestrować. Co do topicu jak bym miał coś brać co rusza dopaminę to wolę już włąda lub kota ;) Przynajmniej pewne, a ten pirybedel nie budzi u mnie zaufania po przeczytaniu informacji dotyczących tego leku.
Ostatnio zmieniony 10 marca 2011 przez tinos, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3449 / 123 / 8
A ja zamiast sera żółtego wolę fentanyl, jak już coś.

Które informacje "nie budzą u Ciebie zaufania" i dlaczego wypowiadasz się na temat, o którym nie masz choćby podstawowej wiedzy?
  • 7 / / 0
Orientuje sie ktoś może jak się ma działanie pronoranu do działania selegiliny? Oraz jaki lek z grupy agonistów dopaminy działa najbardziej "rekreacyjnie"?
. Pronoran na przewlekłe kosztuje niecałe 12 zet
  • 886 / 9 / 0
Śmieszy mnie to co napisałeś - nie bardzo. Podobno bierzesz jedną tabletkę i cię wypierdala na 3 dni (to mi wystarczy na rozeznanie+że na niektórych twoich kumpli w ogóle nie działał+inne nośniki wiedzy) - nie bądź śmieszny. t0,5 wynosi prawie 7h. Działanie jako takie utrzymuje się dope ale co to za działanie :P Jedynie co ten lek może to zwiększać funkcję poznawcze, a nie powodować jakąś super euforie ;) Ty bierzesz jedną tabletkę bo masz zryte receptory hhahahah to też był dobry tekst. Jak dla mnie ten lek jest gówniany na depresję lub inne schorzenia psychiczne. Dla twojego dobra lepiej zostań przy tym serze. Chcesz to jeść to jedz ale nie siej propagandy na forum, że to super lek(drag)
W bardzo dużych dawkach ujawnia się działanie wymiotne pirybedylu. Wobec powyższego tabletki zostaną wydalone, co wyjaśnia fakt braku danych dotyczących przedawkowania.
Jak jesteś naszym królikiem doświadczalnym to lepiej napisz jak zadziałało na ciebie 300 mg jednorazowo (pokruszone) w końcu ty jesteś mistrzem pirybedyla ;)
Ostatnio zmieniony 10 marca 2011 przez tinos, łącznie zmieniany 7 razy.
  • 168 / 2 / 0
tinos, skoro masz takie zastrzeżenia to jaki według Ciebie obecnie lek przeciwdepresyjny, którego działanie wiązało by się z dopaminą wybrać?

setrallina w max dawce nie działa, selegllina nie działa, bupropion nie działa

czemu nie leczą depresji jakąś pochodną GHB o wydłużonym działaniu i umiarkowanych efektach? ;(
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.

CBŚP rozbiło kilka grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem narkotykami

Policjanci CBŚP pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Gliwicach rozpracowali kilka powiązanych ze sobą i ściśle współpracujących zorganizowanych grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem znacznymi ilościami środków odurzających. Część zatrzymanych wywodzi się ze środowiska pseudokibiców śląskich klubów piłkarskich. Zabezpieczono ponad 800 kg narkotyków.

Próbowała przemycić 1,4 kg kokainy w seks-zabawce. Grozi jej kara śmierci

42-letnia obywatelka Peru próbowała wwieźć na wyspę Bali ogromną ilość kokainy oraz tabletki ecstasy, ukrywając je w wyjątkowo nietypowy sposób. Kobieta została zatrzymana przez służby, jeżeli zostanie uznana za winną, może jej grozić nawet kara śmierci.