Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1 / 1 / 0
A odbuduje sie to kiedys jeszcze? ;) Ale to ze np. wiekszosc tych neuronow znikla to nie znaczy ze na codzien mam jakas depresje czy cos ;p bo w sumie to zawsze jestem w dobrym nastroju (czyli bez dragow) i to ze kokaina nie zadzialala, tlumaczylem sie tym, ze moj poziom dopaminy juz po prostu nie moze byc wiekszy... xD Oczywiscie to taki joke ;p
  • 2775 / 40 / 0
Nawitaminozowany pisze:
A odbuduje sie to kiedys jeszcze? ;)
Raczej nie. I z każdą kolejną kreską przyspieszasz nadejście anhedonii i parkinsonizmu
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / 1 / 0
Ta anhedonia sie nie przejmuje, nie wydaje mi sie ze to mnie czeka ;) A tak poza tym to wiem ze i tak juz nigdy w zyciu koksu nie sprobuje, bo to mi po prostu zadnej przyjemnosci nie daje. Teraz juz nic tylko zdac sesje xD
  • 2775 / 40 / 0
Niech Ci się dalej tak wydaje. pewnego dnia po meetingu po prostu dojdziesz do wniosku, że nic już nie jest takie jak kiedyś. Ale będzie zbyt późno na zmiany. Proces ten oczywiście zachodzi powoli ale jest zauważalny
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / 1 / 0
Aha... I jedyna rzecza za ktora kocham kokaine to CALKOWITY brak cravingu!
  • 2775 / 40 / 0
Skoro praktycznie nie działa to i tak nie można się tego po niej spodziewać %-D
  • 1 / 1 / 0
Moge powiedziec ze po czesci zwalczylem juz moj mefedronowy nalog. Teraz tak mi sie zdarza moze raz na tydzien (dla mnie to malo, w porownywaniu do wakacji, kiedy bylo za duzo kasy i sie bralo codziennie). Poza tym udalo mi sie juz odmowic pare razy nawet jak juz mialem krechy porobione przed soba. I tylko bylem obserwatorem i mi to w ogole nie przeszkadzalo. To wszystko dzieki studiom, bo zdac je stoi dla mnie ponad wszystko.
  • 1 / 1 / 0
Dobrze ze nie zadzialala xD A tak sie balem sprobowac ta 1 kreche xD A czemu na necie nie moglem znalezc zadnego posta, gdzie ktos nie wychwala koksu, tylko mial te same objawy co ja...? Przeciez napewno nie tylko na mnie nie dziala kokaina...
  • 915 / 4 / 0
Stary, jeżeli rozczarowałeś się kokainą, to coś nie tak z Tobą, nie z kokainą, uwierz mi. Abstrahując od chujowości "staffu".
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / 1 / 0
to moze tez dlatego ze porownuje ja do mefedronu i nie ma zadnych szans z nim. Sprobuj 500-700mg naraz, a moze nawet gram ;p tzn. nie namawiam cie ;p Euforia taka ze po prostu odplywasz. A stuff napewno byl jednym z najlepszych w calym krakowie.

A dla mnie dobry narkotyk to ten ktory daje duuuuuuzo euforii. Ale moze cos naprawde jest nie tak ze mna... A na ciebie jak by zadzialalaby dawka 250mg? tak dla ciekawosci/
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce

Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.

Rozebrali LSD na części. Zostało działanie bez wizji

Zespół z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis podszedł do LSD tak, jak inżynier podchodzi do urządzenia, którego nie rozumie: rozłożył je na części i sprawdził, bez których nadal działa. Praca ukazała się we wrześniu 2026 roku w „Proceedings of the National Academy of Sciences”, a jej autorem korespondencyjnym jest David E. Olson, dyrektor Institute for Psychedelics and Neurotherapeutics.

FDA zorganizowała publiczne wysłuchanie w sprawie terapii psychodelicznych

14 września amerykańska Agencja Żywności i Leków (FDA) przeprowadziła w swojej siedzibie w White Oak w stanie Maryland czterogodzinne wysłuchanie publiczne poświęcone przyszłości terapii psychodelicznych w Stanach Zjednoczonych. Spotkanie trwało od 12:30 do 16:30 czasu wschodniego (18:30–22:30 w Polsce), na miejscu zjawiło się około 300 osób, a transmisję na żywo oglądał kolejny tysiąc widzów.