Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2775 / 39 / 0
Ten związek działa dość długo. Zwłaszcza w większych dawkach %-D
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 246 / 1 / 0
coś mogę zrobić z domowych sposobów poza czekaniem w spokoju?
  • 2775 / 39 / 0
Najlepiej byłoby chyba wrzucić trochę benzo i iść spać :-)
Jeżeli benzo nie masz to przeczekaj, przynajmniej zapamiętasz żeby zastanowić się dwa razy zanim coś weżmiesz %-D
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 226 / 3 / 0
BrightestStar pisze:
przynajmniej zapamiętasz żeby zastanowić się dwa razy zanim coś weżmiesz %-D
Koleś bał się o życie, a Ty z zimną krwią coś takiego...
Jesteś Ch*j na ropę :cheesy:

Może spróbuj pić jakieś zioła (wmawiając sobie, że pomogą, wtedy faktycznie mogą pomóc jeszcze bardziej) i ograniczyć czynniki zewnętrzne docierające do umysłu typu obrazy i dźwięki, szczególnie rażące światło czy coś. Chociaż spokojniej będzie.
UWAGA: Latające owoce morza!
lost myself in every way
http://www.youtube.com/watch?v=1i-L3YTe ... ture=share
  • 2775 / 39 / 0
Bał się wczoraj
  • 246 / 1 / 0
ja się zgadzam z BrightestStar i to jest bez wątpienia moje huczne pożegnanie z rc. meczy mnie, że to jednak tyle trwa i jesli do rana ma sie nie zmienic, to już wolę, żeby ktoś tego serca posłuchał na pogo.
  • 23 / / 0
Za tydzień to uprzedzenie do rc Ci minie :-p też miałem dość ostrą jazdę po MDPV, która zaczęła się jakies 8 godzin po zażyciu. Blada, zapadnięta morda, rozmazany obraz, ciśnienie 190/150 o ile dobrze pamiętam i puls 180. Było nieciekawie ale co do tych ziół to byłem tak nakręcony, że melissa mi pomoże, że rzeczywiscie pomagała :-D Z domowych metod to jeszcze siedzenie na dupie i staranie się w miare uspokoić byle nie do przesady bo jest jeszcze gorzej
  • 481 / 6 / 0
Pozegnanie? Teraz to dopiero bedziesz tego uzywał znaczy naduzywał %-D
Uwaga! Użytkownik O*Men nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 591 / 8 / 0
Wam też poprawiają humor takie tematy %-D
  • 2775 / 39 / 0
Z jednej strony humor poprawiają, z drugiej jednak widać jak przez głupotę można sobie problemów narobić. Od razu przypominają mi się słowa pewnego jegomościa, który po miksie MDMA, efedryny i 2C-T-7 krzyczał: "I don't want to die! It's so stupid!". I po tych słowach karierę swoją definitywnie zakończył
Ostatnio zmieniony 05 grudnia 2010 przez BS, łącznie zmieniany 2 razy.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"

W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.