Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 79 / 2 / 0
Sramy a nie zamykamy, cpuny zjebane.Kobieta pociechy szuka wy co, do reszty zdupieliśta?Troche uczuć panowie.
A teraz tak- Gatkaa(...) w złym miejscu pocieszenia szukasz :rolleyes: Ale trzymaj sie i czekaj na niego, sprawdzaj do usranej śmierci i nie ufaj(jak na razie przynajmniej)Pokaż mu jakie może być życie z tak zajebistą kobietą i bez dragów :-D Jak wybierze inaczej to niech wypierdala, określ to krótko i jasno,jak z niego facet a nie cipa to się zdecyduje.Ew. zawsze zostaje Ci ćpanie razem z nim ehh %-D
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2010 przez scout667, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik scout667 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 915 / 4 / 0
Bynajmniej pisanie takiego tematu na tym forum jest bezsensem.

Wręcz przeciwnie, to jest forum o narkotykach, gdzie piszą użytkownicy narkotyków, i można spytać ich o zdanie nt. związku, który psują narkotyki i uzależnienie od nich. Jak nie masz nic do powiedzenia, to się nie wypowiadaj, bo robisz to dużo za często.
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3248 / 3 / 0
Ćpunowi nawet po monarze nie można ufać w sprawach ćpania.
Miłość po pewnym czasie mija i niepotrzebnie ten związek ciągniesz - tak jeszcze od siebie dodam.
@Up, masz rację po części, ale ona nawet o pomoc nie prosiła, tylko wpadła się tutaj wyżalić, nie wiem, może miała intencję - przestraszę ich. Trafiła w złe miejsce.
To tak jak by poszła to kościoła katolickiego straszyć ludzi, że mąż w imie boga chce ją zabić i przyszła tylko się wyżalić.
Uwaga! Użytkownik Crytek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Nie wiedziałam, że tak na mnie naskoczycie. On jest w tym osrodku, sam tam poszedł, nie że ja krzyczałam i groziłam, że ma tam iść. własnie dlatego pisze na tym forum, bo sa tu ludzie uzależnieni, i myslałam że napiszą jakies swoje doswiadczenia. Czy zwiazek z narkomanem jest z gory przegrany, wiem mam swoj rozum, ale to znaczy ze co? WY WSZYSCY NIE ZASLUGUJECIE NA MILOSC I MACIE ZYC SOLO DO KONCA ZYCIA I DO KoNCA ZYCIA CPAC TAK? Bo z niektorych wypowiedzi tylko to sie nasuwa.
  • 12 / / 0
Jakbym chciała to bym tu jebnęła historyjkę o tym jak to mnie mamusia nie kochała a tatuś za bardzo, ale od tego się ma specjalne placówki ew. fora dyskusyjne.
Wypierdalaj na forum dla emosów :emo:
  • 16 / 1 / 0
trudno kochać gdy jest się ćpunem... mhm... może inaczej. trudno dawać do zrozumienia, że się kocha gdy się ćpa.
  • 109 / / 0
Hm. Może i stereotypowe powiedzenie, ale ćpun zawsze będzie ćpunem. Zawsze jest ta świadomość, że jest dobrze, ale jakby się coś zapodało, to było by lepiej. Niewielu osobom udaje się wyjść z uzależnienia. Oczywiście, jeśli chodzi ci o heroinę. Ćpuna trzeba trzymać krutko, nie wspomagać go finansowo, lecz też nie zostawiać na pastwę losu, bo będzie miał zwyczajnie "wyjebane" na wszystko. Jeśli wytrzyma w tym ośrodku i wyjdzie czysty, to możesz dać mu szansę, lecz gdy ponownie wróci do nałogu, to na twoim miejscu nie traciłbym na niego nerwów.

japierdole, a Ty wypierdalaj do szkoły %-D
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2010 przez AbrakadAbraAa, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 79 / 2 / 0
Wszyscy to nie, ale paru tu obecnych na pewno haha %-D Swoją drogą co kobieta widzi w facecie w którym nie ma oparcia, nie czuje jego siły obok, tylko sama musi go z bagna wyciągać...Mam nadzieje że jak dane mi będzie jeszcze posmakować tego czegoś co niby jest miłością to będę potrafił się ogarnąć albo namówić polówkę do wspólnych zabaw ^_^

japierdole-będe płakał zaraz :kotz: , jak Ci się to podobało to git %-D a jak lejesz na to tak jak słyszę po wypowiedzi to ja chce Twojego dialera.
Uwaga! Użytkownik scout667 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3129 / 26 / 0
gatkaaaaaa pisze:
Nie wiedziałam, że tak na mnie naskoczycie. On jest w tym osrodku, sam tam poszedł, nie że ja krzyczałam i groziłam, że ma tam iść. własnie dlatego pisze na tym forum, bo sa tu ludzie uzależnieni, i myslałam że napiszą jakies swoje doswiadczenia. Czy zwiazek z narkomanem jest z gory przegrany, wiem mam swoj rozum, ale to znaczy ze co? WY WSZYSCY NIE ZASLUGUJECIE NA MILOSC I MACIE ZYC SOLO DO KONCA ZYCIA I DO KoNCA ZYCIA CPAC TAK? Bo z niektorych wypowiedzi tylko to sie nasuwa.
Ty się o nas nie martw, martw się o siebie. Musisz mu jasno postawić ultimatum i się go trzymać, choćby nie wiem co. Jemu inaczej nie pomożesz, jeśli ma się stoczyć to się stoczy, a co najwyżej Ciebie pociągnie za sobą, rozpieprzy Ci psychikę i do końca życia będziesz wrakiem człowieka, nie będziesz w stanie nikomu zaufać ani pokochać. Za dużo tutaj (i nie tylko tutaj) przewineło się tego typu historyjek.

Pomijam fakt, ze nawet, jak z tego wyjdzie, to i tak między wami ciągle będą podejrzenia, sprawdzanie, brak zaufania itp. To nie ma racji bytu.
AbrakadAbraAa pisze:
japierdole, a Ty wypierdalaj do szkoły %-D
AbrakadAbraAa pisze:
Bynajmniej pisanie takiego tematu na tym forum jest bezsensem.
Bynajmniej =/= przynajmniej, sam wypierdalaj do szkoły.
High, how are you?
  • 12 / / 0
Moszna jaśniej bo mi się literki na monitorku przestawiają?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...