...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 2775 / 39 / 0
Oczywiście, że sport :-) wczoraj wpadłem na genialny pomysł - w grudniu zamiast wyjebać pieniądze na ćpanie (które i tak ostatnio jest dość rzadkie) to kupię sobie trochę sprzętu, obciążenia i zacznę kompletować domową siłownię. Wyjdzie mi to na zdrowie, a poza tym już nie będę musiał czekać aż ktoś skończy abym ja mógł zacząć ćwiczyć, sprzęt będę miał cały czas pod ręką i na miejscu i służyć będzie mi długie lata. Same plusy. Dragi coś mnie nudzą ostatnio poza psychodelikami, ale z nimi nie warto bawić się częściej niż 2-3 razy w miesiącu
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3854 / 315 / 0
sprzęt będę miał cały czas pod ręką i na miejscu i służyć będzie mi długie lata
Chyba, że przyjdzie kurewska chęć na ćpanie, to będzie go można opierdolić za niezły hajs %-D
  • 883 / 10 / 0
Człowiek, który ćpa tak rzadko raczej ma hajs na ćpanie. :D
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 570 / 2 / 0
kadzienna siłownia to prawdziwe dobro. sam mam taka, ławka z dechy obitej czyms miękkim, gryf lekko gięty, hantle i obciażenie. Dobra rozpiska i można jechać, a jak jest się w ciągu siłowym, gdzie kladzie sie nacisk na diete i trzymanie sie lanu treningowego, to nie ma mowy o ćpaniu, chlaniu i ruchaniu (no, może poza tym ostatnim).
  • 1 / / 0
A ja sila perswazji zmusilam kumpla (cpal na umor 10 lat) do refleksji.
Obrazil sie, a wczoraj napisal mi, ze zglosil sie na odwyk ;)
  • 3854 / 315 / 0
Sport i miłość, lub jakieś hobby, które zaniedbaliśmy przez ćpanie.
  • 568 / 3 / 0
Stokrotnisien pisze:
A ja sila perswazji zmusilam kumpla (cpal na umor 10 lat) do refleksji.
Obrazil sie, a wczoraj napisal mi, ze zglosil sie na odwyk ;)
Sila perswazji? Na mnie nawet moce Jedi by nie zadziałały :-D
Mam teorie ze mu sie podobasz i ma jakies nadzieje, ale jak sie chlopak zorientuje ze jest bez szans to z odwyku nic nie wyjdzie. Albo byl na maxa nacpany i wydawalo mu sie ze moze przestac (w mozgu nie brakuje narkotyku to zaczyna myslec logicznie), ale jak tylko zejdzie to im dluzszy czas tym chetka na przyjebanie bedzie rosła jak oszalałai z refleksji bedzie wielka dupa.
Sport i miłość, lub jakieś hobby, które zaniedbaliśmy przez ćpanie.
Gorzej jak to hobby po ćpaniu wydaje sie nam 10x fajniejsze jak na trzeźwo :-p
  • 15 / / 0
cokolwiek, co to bylo przed wjebaniem sie w dragi, ja osobiscie nie pamietam juz co to bylo <lol> ale mysle do tego powrocic, mysle ze znalesc kobiete, wiadomo, we dwoje razniej isc przez szare, nudne zycie.. sport tez napewno, wszystko co odciaga od myslenia o kolejnym maszku, kresce..
"balansujemy po cieńkim lodzie"
  • 1098 / 6 / 0
Jak nie dragi to narkotyki.
  • 2129 / 29 / 0
Sport. Potrafi dać dużo satysfakcji. Staram się sporo ruszać: pompki, bieganie, basen, nawet rąbanie drewna i inne prace fizyczne przy domu, do tego magnez, kwasy omega 3. Żeby jednak z ćwiczeń fizycznych czerpać przyjemność trzeba je wykonywać przez dłuższy okres czasu.
ODPOWIEDZ
Newsy
Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.