Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 180 / 1 / 0
czyli powiedzmy na 1g jakiegos produktu, moge dowalic 300mg lido? Biorac do tego pod uwage fakt, ze ten sort bylby walony na 2 osoby. ?
Uwaga! Użytkownik immortal11 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2428 / 90 / 0
Czym można zastąpić lidokaine ? chodzi o chwilowe znieczulenie nosa , byle było w proszku i tyle , bo z tego co sie dowiedziałem to lidokaina nie jest wcale taka zajebista :( musi być coś innego co podoła , w dupolaczach nawet sole na etylofenidacie nie były nieprzyjemne dla nosa :(

@down - :D no tak , a inny sposób ? żeby nie brać sie od razu za takie radykalne rozwiązanie ? :P
Ostatnio zmieniony 19 września 2011 przez Modyfikowany Bigos, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6201 / 440 / 12
@Modyfikowany Bigos: Podanie doustne.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 174 / / 0
MegaMotyl pisze:
mi chodzi o czystą postać w krysztale
w krysztale lipa , specyficzny zapach , grudli sie mieni i dziala z opoznieniem szukaj ladnej w proszku nie mieniacej sie choc z tym ciezko aczkolwiek wykonalne, sam mam ta w krysztalach i chce jej sie pozbyc na rzecz tej drugiej
  • 402 / 3 / 0
witam mam kilka pytan
1. jak ocenicie jakosc lidokainy dostepnej na rynku rc?
2. po jakim czasie nastepuje efekt znieczulenia ?
3. jakie dawki lido są aktywne jesli chodzi o efekt znieczulenia nosa? 5-10 mg?
4. czy 100 mg lido wystarczy domieszac 1g substancji wlasciwej by uzyskac efekt coke like ?

Z góry dziękuje za odpowiedzi ;-)
  • 3205 / 176 / 0
@wiewi2:
1. nie wiem
2. od razu zaczyna sie nasilac, znieczulenie calej 'gornej' mordy i nosa, pelne znieczulenie w 2 min, wyrazne i wystarczajace efekty juz po niecalej minucie
3. cholera wie. rzucalem jak najmniejsze dawki do obu dziur i bardzo silnie znieczulalo. mysle ze razem nie moglo tam byc wiecej niz ~~30-40mg
4. na pewno
Ostatnio zmieniony 27 czerwca 2012 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: zbędny cytat
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 438 / 3 / 0
Lidokaina działa "domiejscowo" więc nawet 5mg starczy jeśli chce się znieczulić jakiś niewielki fragment ciała, ale 10mg nosa nie znieczuli jak trzeba ;)
Ćpanie jest wyrokiem na całe życie.Ćpamy w nadziei, że doświadczymy szczęścia na progu piekła. Na końcu nie ma już nawet nadziei.

NIE MIKSUJCIE Z NICZYM ALFY
  • 154 / 2 / 0
Z ciekawostek - lidokaina w postaci szpitalnych ampułek podana I.V. znieczula dość wyraźnie całe ciało a szczególnie morde, ale to tylko chwilowe uczucie, zaś wjazd jest dość specyficzny i raczej nie zbyt rekreacyjny/przyjemny chociaż napewno nie radziłbym prowadzić po takim zabiegu auta chociaż może niektórym ten wjazd mógłby się spodobać ;p może ktoś też testował lidokainę I.V.?? (odradzam podawanie tego co można kupić na necie - można łatwo przedawkować i zrobić sobie kuku)
  • 16 / / 2
Zamówiłem lidokaine od jednego ze znanych vendorów.
Znieczula wg. mnie słabo, ale działa.
Jest niestety słona w smaku :/
Czy to normalne że lidokaina jest słona?
Spróbuje dzisiaj zamówić z innego źródła.
Jestem nie będąc: xeon [at] safe-mail.net
  • 2428 / 90 / 0
A coś za kurwa smaku żeś sie spodziewoł ? przecie to wkońcu chemja... tak to normalne... zresztom lidokaina to lipa bo na chuj mi znieczulenie dopiero po paru chwilach.... skoro potrzebne jest natychmiastowe ? zresztom za dużo pierdolenia sie z tym , bo zeby to jakos spełniło swojom funkcje to pierw musi pójsc sama lidokaina i dopiero jak zacznie działać to zarzucasz to co żeś chcioł znieczulać %-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów

Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża

Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.