Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 44 / / 0
Ale za to ona wie jak jest w dupala od starego pryka za 20 zł, i rowniez wie jak to jest z tego samego starego kutasa wachac sciere i wcierac miedzy zebym tymże oto starym kutasem.
Uwaga! Użytkownik Pawian Czerwona Dupa jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 351 / 8 / 0
Kurerrrwa, słownik ortograficzny se kup, a nie... pierdolenie egzaltowanej nastolatki pozostałoby pierdoleniem, ale przynajmniej bezbłędnie napisanym. NIE MASZ NIC DO POWIEDZENIA. Egzystencjalne cierpienia na poziomie 'wszyscy pokutujemy, za to, że żyjemy.' Cóż, jeśli ktoś lekturę Rosiek uznaje za inspirującą, a za swoją idolkę uznaje Nancy Spungen...
  • 3854 / 316 / 0
Ja pierdolę, jakie smuty. Joy, kupić Ci żyletkę ?
  • 9 / 1 / 0
...zjechaliście mnie wszyscy ostro i ok rozumiem, jeżeli takie są Wasze spostrzeżenia, nie jako mam nadzieję, że znajdzie się kilka przyjaznych duszyczek z którymi będę mogła sobie porozmawiam o tym i owym...ps....to, że byłam dziwką nie wyklucza mnie z bycia człowiekiem więc zbastujcie trochę zanim napiszecie cokolwiek obraźliwego...
Uwaga! Użytkownik joy2121 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4024 / 375 / 951
joy2121 pisze:
....to, że byłam dziwką nie wyklucza mnie z bycia człowiekiem więc zbastujcie trochę zanim napiszecie cokolwiek obraźliwego...
Pewnie, że nie, ludzka rzecz. Jeśli mogę podsumować coś, czego chyba nie zauważyłaś - użytkownicy nie mają Ci raczej za złe czynów/sposobu życia, tylko beznadziejną pretensjonalność z jaką siebie opisujesz. Chcesz rozmawiać - rozmawiaj, bo na razie tylko prezentujesz swoją wytwórczość i frazesy.

Z Tobą zapewne ktoś chętnie pogada, z drugą Barbarą Rosiek niekoniecznie.
  • 3854 / 316 / 0
Jeśli mogę podsumować coś, czego chyba nie zauważyłaś - użytkownicy nie mają Ci raczej za złe czynów/sposobu życia, tylko beznadziejną pretensjonalność z jaką siebie opisujesz. Chcesz rozmawiać - rozmawiaj, bo na razie tylko prezentujesz swoją wytwórczość i frazesy.
Dokładnie.

I tak pewnie niedługo się potnie/powiesi/przedawkuje. Stawiam na to 2 kilogramy żeliwa.
  • 845 / 12 / 0
Nie obrazaj sie za ta dziwke, pisalem to pijany.

W ogole zmianiam zdanie na temat tego bloga.

Traktuje to jak lekture takich watkow jak kodeina uzaleznienie, mefedron uzaleznienie, amfetamina uzaleznienie itd.

I wspolczuje.
Uwaga! Użytkownik kato jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 909 / 20 / 0
Naprawdę traktujecie to jako lekturę? Przejrzałam kilka notek i centralnie nuda w chuj, nic się nie dzieje.
O czym, droga joy, można z Tobą rozmawiać? Oprócz mocnych środków i Barbary Rosiek?
Nie zdążyłam wyczytać, że byłaś dziwką, bo nawet na trzeźwo włączają mi się nody przy czytaniu Twojego bloga. Gdybym wyczytała, na pewno byłabyś dla mnie o wiele barwniejszą osobowością i byłby to jakiś Twój atut.
Możesz mi tu to streścić albo podać linka do notki? Jestem szalenie ciekawa, ale nie na tyle, żeby znów się przebijać przez te arcynudne notki.
  • 44 / / 0
Nie no kurwa, tylko jeszcze tego brakowało aby ludzie z HR litowali się nad zjebanym emo.
Swego czasu byłoby to nie dopuszczalne...
Uwaga! Użytkownik Pawian Czerwona Dupa jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 381 / 5 / 0
Ja współczuję,ale infantylności i iluzorycznego pojęcia własnej wyjątkowości.Przykro mi.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie

W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.