joy2121 pisze:....to, że byłam dziwką nie wyklucza mnie z bycia człowiekiem więc zbastujcie trochę zanim napiszecie cokolwiek obraźliwego...
Z Tobą zapewne ktoś chętnie pogada, z drugą Barbarą Rosiek niekoniecznie.
Jeśli mogę podsumować coś, czego chyba nie zauważyłaś - użytkownicy nie mają Ci raczej za złe czynów/sposobu życia, tylko beznadziejną pretensjonalność z jaką siebie opisujesz. Chcesz rozmawiać - rozmawiaj, bo na razie tylko prezentujesz swoją wytwórczość i frazesy.
I tak pewnie niedługo się potnie/powiesi/przedawkuje. Stawiam na to 2 kilogramy żeliwa.
W ogole zmianiam zdanie na temat tego bloga.
Traktuje to jak lekture takich watkow jak kodeina uzaleznienie, mefedron uzaleznienie, amfetamina uzaleznienie itd.
I wspolczuje.
O czym, droga joy, można z Tobą rozmawiać? Oprócz mocnych środków i Barbary Rosiek?
Nie zdążyłam wyczytać, że byłaś dziwką, bo nawet na trzeźwo włączają mi się nody przy czytaniu Twojego bloga. Gdybym wyczytała, na pewno byłabyś dla mnie o wiele barwniejszą osobowością i byłby to jakiś Twój atut.
Możesz mi tu to streścić albo podać linka do notki? Jestem szalenie ciekawa, ale nie na tyle, żeby znów się przebijać przez te arcynudne notki.
Swego czasu byłoby to nie dopuszczalne...
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.