Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Styl ćpania
1 - oszczędzam życie
226
74%
2 - nie oszczędzam życia
79
26%

Liczba głosów: 305

ODPOWIEDZ
  • 883 / 10 / 0
Wprawdzie stanowczo za dużo piję (choć bez przesady), raczej to pierwsze, bo poza tym prawie w ogóle nie ćpam, natomiast staram się zażywać wysiłku fizycznego i intelektualnego.
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 755 / 19 / 0
jestem z WSWCP, z wyszej szkoly wszystkiego co policyjne, i dostalem przydzial inwigilacji narkomanskiej spolecznosci.
wśąkłem, i oto jestem: podwojony agent narkowywiadu w za ciasnym kapeluszu zycia.

a tak juz zupelnie na powaznie, to 855 ma zajebistego avatara.
  • 386 / 2 / 0
Ja oszczędzam się, ale nie kosztem ćpania, bo wychodzę z założenia, że gdy człowiek za dużo bierze, to fazy tracą na jakości. Choć z drugiej strony ciekawa jestem, jak to jest być cały czas na haju,np. interesuje mnie, co dzieje się w głowie takiej osoby, która bierze dużo Acodinu :) Bo jak ktoś bierze dużo opiatów to to w sumie nic takiego ciekawego ^^ Ale sama boję się tak zrobić. Odliczam dni od ostatniej fazy i ustalam w jakim stopniu mogę sobie pozwolić na następną. Poza tym LSA najlepiej brać tylko raz w miesiącu, a DXM bez LSA wydaje mi się pusty, za to DXM z LSA jest cudny :D
  • 2775 / 39 / 0
Gdybym brał coś innego niż jak teraz (i mam nadzieję, że tak zostanie) tylko tryptaminki o niewielkiej szkodliwości fizycznej to byłaby to opcja druga. Teraz jest to jedynka z nastawieniem na mocne jazdy.
A o zdrowie psychiczne się nie boję- i tak jestem pojebany %-D
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 803 / 40 / 0
Zagubiona pisze:
Czasami nachodzi mnie taki nastrój że przestaję na jakiś czas, i wielce zaczynam zdrowo żyć, rozpaczając nad tym ile to ja sobie zdrowia zniszczyłam i takie bla , bla .

Ale w większości to raczej jest myśl: " I tak kiedyś umre, wcześniej czy póżniej, a przynajmniej nie będę się ograniczać, i zawalać sobie głowy problemami"
skąd ja to znam :)
  • 213 / 46 / 0
Dobrze robi mnie 750 mg kody, walę 600 bo przeważnie na więcej mnie nie stać dziennie %-D
  • 587 / 2 / 0
U mnie schemat jest dość dziwaczny, substancje które znam dobrze(stymulanty, alkohol) napierdalam oporowo - nie dlatego, że mam w dupie własne zdrowie, ale raczej dlatego, że zajebiście znam własne limity.
Za to przy nowych substancjach jestem trzęsidupa i w ogóle przy pierwszych efektach placebo już pojawiają się myśli o przedawkowaniu %-D(co dziwne, nie dotyczy to mnie w momencie, gdy ktoś mnie tym poczęstuję, albo Ja poczęstuję kogoś i walimy po raz 1 - tylko jak aplikuje sobie jakieś silne psychodeliki/opio w samotności.)
Na szczęście mija po rozdziewiczeniu i potem mogę napierdalać z większym luzem w jajcach. Stanowczo opcja numer 1
  • 443 / 6 / 47
Podejście "najwyżej zdechnę" ostatnio jest mi bardzo bliskie. Zdecydowanie opcja nr 2.
  • 499 / 2 / 0
opiofan często zdarzy mi sie takie słowa wypowiedzieć, ale u mnie te słowa w ogóle nie dochodzą do skutku bo zawsze jednak trochę rozwagi znajdę. Opcja numer 1!
  • 3854 / 314 / 0
Szkoda, że nie ma czegoś pośredniego. Jednak w sumie bardziej skłaniałbym się ku opcji nr 2.
ODPOWIEDZ
Newsy
Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.