Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 923 / 27 / 0
zdecydowanie z dalekiego wschodu.
  • 116 / 2 / 0
Rzeki zapierdalają z gór do morza panie kolego.
  • 109 / / 0
po chuj odkopujesz?
  • 1474 / 15 / 0
Po chuj to sie w wodzie stoi...

;]
  • 66 / 1 / 0
ja się potrzebuje troche wyżalić przed wami drodzy przyjaciele; wszystko zaczeło się u mnie od alprazolamu w styczniu rok temu. Co pewien czas jechałem doraźnie na benzo; tolerka zaczeła się wyrabiać itp., i wkońcu nadszedł ostatnio kryzys finansowy jakiego jeszcze nie miałem na zapomnienie o tym wrzucałem benzo, tabake, kodeine, neuroleptyki, fenobarbital itp. i nagle wszystko się skończyło (tj.używki)-spanikowałem; tabaka mi została; wisze za abonament za telefon 97 zeta i odsetki nachodzą u tu trzeba jeszcze olej w samochodzie wymienić i filtr, długi pooddawać; już mi głupie pomysły przychodzą do głowy by do legii cudzoziemskiej wstąpić-zaczołem się juz nawet fizycznie przygotowywać. Na szczęscie nie zdołowało mnie to bo od dawna lece na sertralinie i niedawno dodałem jeszcze coaxil, ale ta frustracja i poczucie bezradności są nie do wytrzymania-ćpam by oderwać się od rzeczywistości-jutro spróbuje pierwszy raz Acodinu-jaka dawka na początek? pozdro
  • 86 / 1 / 0
Wszystko jest przeciez dokladnie opisane w dziale o DXM, wystarczy zajrzec.

Takim cpaniem zeby zapomnice to wpierdalasz sie tylko w coraz wieksze bagno, wiem po sobie. Wpadasz w coraz wiekszy dlugi i klopoty, a zeby zapomniec to cpasz i bledne kolo sie zamyka. A kiedys sie trzeba w koncu otrzasnac. Mam nauczke ze cpanie zeby zapomniec o czyms jest chujowym pomyslem.
  • 66 / 1 / 0
wiem że sie wpierdalam a znasz lepszy sposób???????????
  • 86 / 1 / 0
Znam, sprobowac jakos za wszelka cene to wszystko ogarnac i wyjsc z klopotów. Wiem, ze to trudne, ale wszystko sie da. A przeciez ucpasz sie, zapomnisz na pare godzin, a potem nie dosc ze problemy beda to jeszcze z dnia na dzien coraz wieksze. Dobrze tez miec kogos u boku, milosc sprawia ze ten swiat nie wydaje sie az taki chujowy.
  • 550 / 3 / 0
Mycek pisze:
wiem że sie wpierdalam a znasz lepszy sposób???????????
Przebudzić się i stać się szczęśliwym :-)
Uwaga! Użytkownik AstralWalker nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 55 / 0
Żadnego stawania się nie będzie. Nie ma osiągania ani niczego do osiągnięcia, nie ma cierpienia ani końca cierpienia.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
ODPOWIEDZ
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".