Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 269 / 4 / 0
pierdolnij z bonga a jesli nie masz takowego mozesz je zrobic
duckduckgo homemade bongo
  • 2878 / 21 / 0
Zapytaj czy ktoś chce zapalić, jeśli nikt chcieć nie będzie, to nie ma sensu przekonywać, lepiej na siłę - zrób akwarium i połknij klucz.
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 1931 / 317 / 0
dojeb im kwasa lub jakiś tryptamin do napojów, będzie owocnie
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 983 / 16 / 0
Nie radzę.
Zawsze znajdzie się gnida która będzie chciała zaplusować, dwa lata chodziliśmy z chujem do klasy i żeby mieć wzorowe zachowanie podpierdolił całość pijącą, mnie nie złapali bo nie śmierdziało mi z pyska, a że ciemno jak chuj i źrenice-szpilki, różne choroby po ludziach chodzą... %-D
Mieli nagany, on miał przejebane, droga do wzorowego zachowania prowadzi przez ból :>
Tak poużywkować możesz sobie jak wiesz z kim, nie raz jadłem benzo z kumplami tylko właśnie się znaliśmy, ktoś chciał, ktoś nie, ktoś pół ale wiedziałem, że z tego towarzystwa nikt nie podpierdoli.
Ty chcesz odurzać się czymś nielegalnym z nieznajomymi ludźmi, nie wiedząc jak zareagują, pod okiem nauczycieli... :nuts:
Za chlanie na wycieczce jest zjeba, bo to nagminne ale za NARKOTYKI podejrzewam wylot.
  • 9 / / 0
Pięknie wyglądało by klasowe ognisko z nauczycielką, kiełbaski, przyśpiewki i... datura!! :D
  • 6 / 1 / 0
na chuj sie masz tak z tym afiszowac skoro pewnie polowa z nich to spoleczniaki i dzieci konfidentow
  • 86 / / 0
Nie rozumiem dlaczego chcesz częstować po raz pierwszy akurat w takich warunkach. Czy nie lepiej poczekać i zjarać kolegów na jesiennym spacerze albo przy dobrej muzyce? Jednak marihuana to psychodelik i na ten pierwszy raz warto stworzyć odpowiednie środowisko, w którym będziecie czuć się swobodnie, a ty sam nie będziesz się zamartwiał o to jak bawią się Twoi znajomi.
  • 469 / 9 / 0
Kurde, chce chłopak wyjść na samca alfa, który niczego się nie boi i jest zajebistym kozakiem. Wszystkie dupy na niego polecą "Ależ on jest niepokorny i zbuntowany! Och!".

A ode mnie - wyjdziesz na debila, co nie potrafi zachować minimum bezpieczeństwa.
  • 7 / / 0
Procentee pisze:
Siema, jade na wycieczke klasowa i postanowilem zapalic z nowym kumplami MJ, niestety oni nigdy nie palili (fajki rzadko pala) wiec pewnie zamule zlapia jelsi wogole wszystkiego nie wykaszla. Co mi polecacie zeby podczas fazy nie zlapali zamuły?
To do jakiej Ty szkoły kurwa chodzisz. Jakieś liceum katolickie, czy prywatna szkoła dla bananowców ?
seminarium
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.