duckduckgo homemade bongo
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
Zawsze znajdzie się gnida która będzie chciała zaplusować, dwa lata chodziliśmy z chujem do klasy i żeby mieć wzorowe zachowanie podpierdolił całość pijącą, mnie nie złapali bo nie śmierdziało mi z pyska, a że ciemno jak chuj i źrenice-szpilki, różne choroby po ludziach chodzą...
Mieli nagany, on miał przejebane, droga do wzorowego zachowania prowadzi przez ból :>
Tak poużywkować możesz sobie jak wiesz z kim, nie raz jadłem benzo z kumplami tylko właśnie się znaliśmy, ktoś chciał, ktoś nie, ktoś pół ale wiedziałem, że z tego towarzystwa nikt nie podpierdoli.
Ty chcesz odurzać się czymś nielegalnym z nieznajomymi ludźmi, nie wiedząc jak zareagują, pod okiem nauczycieli... :nuts:
Za chlanie na wycieczce jest zjeba, bo to nagminne ale za NARKOTYKI podejrzewam wylot.
A ode mnie - wyjdziesz na debila, co nie potrafi zachować minimum bezpieczeństwa.
Procentee pisze:To do jakiej Ty szkoły kurwa chodzisz. Jakieś liceum katolickie, czy prywatna szkoła dla bananowców ?Siema, jade na wycieczke klasowa i postanowilem zapalic z nowym kumplami MJ, niestety oni nigdy nie palili (fajki rzadko pala) wiec pewnie zamule zlapia jelsi wogole wszystkiego nie wykaszla. Co mi polecacie zeby podczas fazy nie zlapali zamuły?
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Ibogaina a uzależnienie od ketaminy: co pokazał jeden opis przypadku
Recenzowany opis przypadku opublikowany w „Frontiers in Psychiatry” opisuje 30-letniego mężczyznę, u którego po podaniu ibogainy ustąpił jednoczesny głód ketaminy, kokainy i alkoholu, a abstynencja utrzymała się przez 17 miesięcy. To relacja o jednym pacjencie (n=1), a nie badanie kliniczne — i właśnie od tego ograniczenia trzeba zacząć, żeby dobrze zrozumieć, co ta praca wnosi, a czego nie rozstrzyga.
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów