duckduckgo homemade bongo
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
Zawsze znajdzie się gnida która będzie chciała zaplusować, dwa lata chodziliśmy z chujem do klasy i żeby mieć wzorowe zachowanie podpierdolił całość pijącą, mnie nie złapali bo nie śmierdziało mi z pyska, a że ciemno jak chuj i źrenice-szpilki, różne choroby po ludziach chodzą...
Mieli nagany, on miał przejebane, droga do wzorowego zachowania prowadzi przez ból :>
Tak poużywkować możesz sobie jak wiesz z kim, nie raz jadłem benzo z kumplami tylko właśnie się znaliśmy, ktoś chciał, ktoś nie, ktoś pół ale wiedziałem, że z tego towarzystwa nikt nie podpierdoli.
Ty chcesz odurzać się czymś nielegalnym z nieznajomymi ludźmi, nie wiedząc jak zareagują, pod okiem nauczycieli... :nuts:
Za chlanie na wycieczce jest zjeba, bo to nagminne ale za NARKOTYKI podejrzewam wylot.
A ode mnie - wyjdziesz na debila, co nie potrafi zachować minimum bezpieczeństwa.
Procentee pisze:To do jakiej Ty szkoły kurwa chodzisz. Jakieś liceum katolickie, czy prywatna szkoła dla bananowców ?Siema, jade na wycieczke klasowa i postanowilem zapalic z nowym kumplami MJ, niestety oni nigdy nie palili (fajki rzadko pala) wiec pewnie zamule zlapia jelsi wogole wszystkiego nie wykaszla. Co mi polecacie zeby podczas fazy nie zlapali zamuły?
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP
Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.