4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
Twoim zdaniem: Cena grama mefedronu po delegalizacji
1. Mniej niż 30zl
42
6%
2. Między 30 a 40zl
33
5%
3. Między 40 a 50zl
68
10%
4. Między 50 a 60zl
113
16%
5. Między 60 a 70zl
97
14%
6. Między 70 a 80zl
154
22%
7. Więcej niż 80zl
186
27%

Liczba głosów: 693

ODPOWIEDZ
  • 13 / / 0
ceny na pewno wzrosną, ale na krótki czas, dopóki nie wejdzie porównywalny działaniem substytut z RC. potem po prostu nie będzie odpowiedniego rynku zbytu.
  • 858 / 50 / 0
świetliste macki kosmicznej jaźni pisze:
ciekawe jak sie bedzie nazywac,
Wszystkie dzieciaki dalej będą mówić 'mefa' :wall:
  • 425 / 4 / 0
U mnie już kumpel sprzedaje 250 mg za 30 zł;/ Żal jak huj, ale jak se ktoś nie umi zamówić to chodź nieświadomie to cierpi na tym:P
  • 60 / 2 / 0
Wszyscy piszecie że będzie mało mefa w mefie ale na pewno trafi sie u kogoś dobry. Teraz np ciężko trafić na czystą kokaine ale da sie znaleźć.
  • 88 / / 0
Najlepiej sprzedawac, tak jak ja z xzx'em : 100 mg 4mmc za 60 zł ;)
Klient nasz pan, jeszcze wdzieczny. Do uslug;)
  • 319 / 7 / 0
rrd pisze:
świetliste macki kosmicznej jaźni pisze:
ciekawe jak sie bedzie nazywac,
Wszystkie dzieciaki dalej będą mówić 'mefa' :wall:
Ostatnie obserwacje wskazują na słowo "mefka".
  • 2013 / 84 / 0
Bez kitu, zjebane ryje. U mnie sie mowi na mefa - vixa albo ogień, po tym jak gosc po 350mg na 1szy raz nawijal - kuuurrrwwwwaaaaa, co wy mi daliscie? Co to jest? Kurwa ogień wixa w chuj chlopaki dzieki ;]

A do tematu:

mefa nie bedzie po delegalizacji.
Omen
  • 138 / 2 / 0
nie wiem jak u was ale ja bede miał ciągle po 25-30zł ;P
  • 1169 / 16 / 0
Jak dalismy za 1 razem takiemu dresikowi 150 mg do sniffa, przyjal.
Po 5 minutach zaczynamy mu wkrecac ze to nowa feta ktora trzyma od 24 - 48 godzin :D

Placebo działało jakieś 15 godzin :D
  • 757 / 31 / 0
Moim zdaniem to granicy 100zl przekroczyć nie powinno z takiego względu, że po primo, ludzie kupujący go nielegalnie nie będą chcieli za mefedron jak za kokainę (szczególnie mając wybór i bez argumentu w postaci legalności jednej z substancji) a dotychczasowi ultra-klienci (klubowicze płacący nieraz po 120 za gram w smartshopach) nie będą mieli lub nie będą chcieli mieć (w większości) dostępu, ewentualnie chęci aby bawić się na nielegalu. Doświadczeni użytkownicy natomiast nie dadzą się tak ruchać: raz mając w pamięci aktualne ceny a dwa w dużej mierze posiadając własne, tańsze źródła.

Stawiam w dalszym ciągu na przedział 60-80zł.

Dziwi mnie to nazewnictwo. Nazwa mefedron wydaje mi się jedną z najfajniejszych w świecie narkotyków. Krótka, ostra i treściwa.
ODPOWIEDZ
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.