Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 15 / / 0
Deptakiem z Gdańska Brzeźna przez Sopot do Gdynii Orłowo nocną porą, jest atmosphere jak sie o dobrej godzinie pojdzie/brak ludzi.
Chetnie bym sprawdzil wydmy w Łebie.
  • 5142 / 894 / 0
Stare miasto duzych miast w dzien. Jakieś szlaki turystyczne. Wszystko zalezy tez od pieniedzy/kreatywnosci. Nowe miejsca to spotęgowane doznania, to na pewno.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 270 / 24 / 0
Ja polecam małe wioski na zadupiach na święta Bożego Narodzenia. Fajny klimat się tworzy w tym kraju w tych okolicznościach
ehee
Pij eter, będziesz wielki
  • 2199 / 366 / 0
Chyba najlepiej się bawiłem w Parku Narodowym,
Ja, trzeźwa ekipa i rowery.

Piękne widoki, przyjemna pogoda, i lekki wysiłek fizyczny.
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
ODPOWIEDZ
Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.