Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 15 / / 0
Deptakiem z Gdańska Brzeźna przez Sopot do Gdynii Orłowo nocną porą, jest atmosphere jak sie o dobrej godzinie pojdzie/brak ludzi.
Chetnie bym sprawdzil wydmy w Łebie.
  • 5160 / 900 / 0
Stare miasto duzych miast w dzien. Jakieś szlaki turystyczne. Wszystko zalezy tez od pieniedzy/kreatywnosci. Nowe miejsca to spotęgowane doznania, to na pewno.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 270 / 24 / 0
Ja polecam małe wioski na zadupiach na święta Bożego Narodzenia. Fajny klimat się tworzy w tym kraju w tych okolicznościach
ehee
Pij eter, będziesz wielki
  • 2199 / 366 / 0
Chyba najlepiej się bawiłem w Parku Narodowym,
Ja, trzeźwa ekipa i rowery.

Piękne widoki, przyjemna pogoda, i lekki wysiłek fizyczny.
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Okultystyczne rytuały czy "zabawa" pod wpływem medycznej marihuany? Co wydarzyło się na Górze Cment

"Wszystko wskazuje na to, że ktoś uczynił sobie z cmentarza miejsce zabawy. Jak niebezpiecznej? Nie wiadomo. Być może pod wpływem leczniczej marihuany, której sprzedaż prowadzona jest tylko na receptę. Opakowanie po takim leku, leżało wśród świec, lampek, kartek z dziwnymi, niemożliwymi do odczytania tekstami, ale też monetami, drewnianymi figurkami i chustami."

CBŚP rozbiło kilka grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem narkotykami

Policjanci CBŚP pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Gliwicach rozpracowali kilka powiązanych ze sobą i ściśle współpracujących zorganizowanych grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem znacznymi ilościami środków odurzających. Część zatrzymanych wywodzi się ze środowiska pseudokibiców śląskich klubów piłkarskich. Zabezpieczono ponad 800 kg narkotyków.

„Czyste” e-papierosy mogą być bardziej szkodliwe niż aromatyzowane

Aromatyzowane e-papierosy są bardziej pociągające dla młodzieży i młodych dorosłych, dlatego też w wielu miejscach – w ramach walki na nałogiem – wprowadza się ograniczenia czy zakazy sprzedaży tego typu produktów. Naukowcy z Yale University. Boston University oraz University of Louisville porównali skutki wdychania „czystych” liquidów z aromatyzowanymi oraz z niepaleniem. I okazało się, że te „czyste” są pod pewnymi względami bardziej szkodliwe dla zdrowia.