Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 15 / / 0
Deptakiem z Gdańska Brzeźna przez Sopot do Gdynii Orłowo nocną porą, jest atmosphere jak sie o dobrej godzinie pojdzie/brak ludzi.
Chetnie bym sprawdzil wydmy w Łebie.
  • 5106 / 884 / 0
Stare miasto duzych miast w dzien. Jakieś szlaki turystyczne. Wszystko zalezy tez od pieniedzy/kreatywnosci. Nowe miejsca to spotęgowane doznania, to na pewno.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 269 / 24 / 0
Ja polecam małe wioski na zadupiach na święta Bożego Narodzenia. Fajny klimat się tworzy w tym kraju w tych okolicznościach
ehee
  • 2199 / 366 / 0
Chyba najlepiej się bawiłem w Parku Narodowym,
Ja, trzeźwa ekipa i rowery.

Piękne widoki, przyjemna pogoda, i lekki wysiłek fizyczny.
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem

Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.