4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 40 / / 0
metabolity różnych rc mogły wejść w jakieś reakcje z metabolitami metkata...kto wie...czy grypa żołądkowa ? raczej bez szans,inaczej mnie to choróbsko niszczyło(subiektywne odczucia)...stawiam na to że metabolity kota mnie tak potężnie sponiewierały,na sam zapach metkata zaczynam się kurewsko pocić i robi mi się słabo,obraz zaczyna jakby lekko drżeć,a przecież to tylko zapach kotka,teoretycznie przyjemny,spotkało mnie to już 3 razy jak był pichcony przy mnie kotek i delektowałem się dłuższą (ja wiem ? minuta? ) chwile owocowym zapachem trunku %-D
Uwaga! Użytkownik śniący mefiarz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 40 / / 0
szukałem i znalazłem,stawiam na zatrucie benzaldehydem.
Uwaga! Użytkownik śniący mefiarz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 40 / / 0
Mam pytanie do znawców-czy ilości benzaldehydu jakie się mogą wytworzyć przy produkcji kota są wystarczające do zatrucia ? jakie inne substancje mogą powstać podczas syntezy kota ? ktoś wie ? dzięki za odpowiedzi,pozdro :)
  • 342 / / 0
Hm ja po kocie nigdy nie mam nudności ale ostatnio zapodałem 2 paki po czym wrzuciłem 2x 300mg kody i po tym wzielo mnie na rzyanie , wyrzygałem całą wode jaką miałem w zoladku po tym sie polozylem i ogarnal mnie stan cos jakby 1/5 noddingu . Wiec ja myśle ze to wina kody połączonej z kotem. 3m sie
  • 1198 / 10 / 0
Ja obstawiam watrobe kolego, nie kazdy ma w pelni sprawna a gdy jeszcze przyjdzie jej meczyc sie z manganem to teoretycznie takie rzeczy moga sie dziac.

Poprawcie mnie jesli watroba jednak nie zajmuje sie zwiazkami manganu w ciele.
Ostatnio zmieniony 14 czerwca 2010 przez prawie_martwy, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 886 / 9 / 0
haftowanie raz mi się zdarzyło jak waliłem kota o 8 rano uprzednia nie mając nic w ustach
  • 481 / 5 / 0
wtedy jeszcze nie żarłem kodeiny więc opcja że to spowodowało taką reakcje organizmu odpada,może wątroba się zryła od częstego ćpania różnych wynalazków,dziś był drugi lot z kodą,wkońcu podziałała %-D jednak nie dla mnie ta zabawka,ja wole euforyczne stymulanty :-)
  • 2814 / 16 / 0
prawie_martwy pisze:
Poprawcie mnie jesli watroba jednak nie zajmuje sie zwiazkami manganu w ciele.
A możemy potwierdzić?
Technologia adsorpcyjna,Woda,Żelazo i mangan pisze:
Mangan przeważnie gromadzi się w wątrobie, a wydalany jest
przez przewód jelitowy.
Jakiego pochodzenia kodeine spożywasz?
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 238 / 2 / 0
w sumie chyba praktycznie po wszystkim w swoim życiu rzygałam, ale po metkacie - nigdy. chociaż nie chcę zapeszać, bo a nuż.. :listen:
  • 481 / 5 / 0
Jakiego pochodzenia kodeine spożywasz?[/quote]
spożywałem 4 razy thiocodin w ilości po 20 tabletek na raz,obyło się bez jakichkolwiek sensacji żołądkowych,to nie mogło mieć żadnego wpływu na tamto zatrucie bo wtedy to ja kode znałem tylko z opowieśći :-) zabawka mocno prezreklamowana,godzina leżenia na łóżku i błogości nie jest warta 4 godzin chujowego nastroju i bólu głowy,wole mefedron :-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana zmniejsza stres? To nie musi być prawda

Regularni użytkownicy konopi często deklarują, że marihuana pomaga im w walce ze stresem. Najnowsze ustalenia naukowców pokazują jednak, że subiektywne poczucie ulgi w dużej mierze wynika z efektu placebo. Choć THC faktycznie wpływa na niektóre wskaźniki fizjologiczne, inne pozostają bez zmian, a część – jak tętno – wręcz rośnie. Badanie przeprowadzone przez naukowców z Washington State University oraz Arizona State University objęło 120 osób regularnie sięgających po marihuanę. Eksperyment przeprowadzono metodą podwójnie ślepej próby (ani uczestnicy, ani badacze nie wiedzieli, kto otrzymuje substancję czynną).

Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce

Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.

Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie

Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.