Ja pierdole, boją się koszmarów, to tylko odzwierciedlenie tego, co robicie sobie w realu. Często oplatają Was węże i duszą?
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
owe sny oczywiście po opio ( lecz nie po kodzie ) i na trzeźwo ( to takie coś ma miejsce? )
Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
Nie wiem co jest rzeczywiste, nie jesteś sama...
W ogóle to wolę spać niż nie spać, w snach jest przyjemniej ( hehe, zależy jaki sen ) ale nawet jak mam koszmary w których atakują mnie pijawki to nie żebym jakoś bardzo się bała. No i jeszcze żadna się do mnie porządnie nie przyssała, a w moich snach są ludzie którym pijawki zrobiły z kończyn kikuty niczym piranie!
Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
Od jutra rzucam.
anonimus pisze: ja nie śnię po kodzie
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.