Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1718 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: forest »
Rowniez potwierdzam. Na trzezwo sny normalne, a po kodzie zajebiscie intensywne i realne. No i wiekszosc negatywna. Dzisiaj znow zbudzilem sie ze strachem i musialem pare rzeczy w glowie poukladac przed snem.
Uwaga! Użytkownik forest nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 430 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Yaishi »
Chyba się zasugerowałam tym co piszecie, bo dwa dni od kodzenia miałam koszmary. Nigdy na to nie zwracałam specjalnej uwagi.
nie bierz moich postów zbyt serio, proszę <3
  • 983 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: bzdaddict »
Benzo jeść, ja jem i nie mam koszmarów po kodzie.
rage13: Mam zomki 0,25 wolał bym żeby były Lorafenem np. :) na priva jak coś.
  • 678 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: sortis »
A ja zrobie sobie przerwe z tydzień albo dwa od kody, w oóle ja jakoś nigdy nie pamiętam swoich snów, na kodzie pamiętam ale na trzeźwo ni chu chu.
'Wehikuł czasu to był by cud'
  • 3732 / 45 / 0
Nieprzeczytany post autor: Wawoj »
Więcej benzodiazepin, moarr, nie będzie kolorowych snów. :yay:

Ja pierdole, boją się koszmarów, to tylko odzwierciedlenie tego, co robicie sobie w realu. Często oplatają Was węże i duszą?
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 1047 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
mi się śnią pijawki, pociągi, plaża i podróże. Czai się w tym jakiś przekaz, ale jeszcze tego nie rozgryzłam. Może powinnam pojechać pociągiem na plażę i przyssać sobie kilka pijawek?

owe sny oczywiście po opio ( lecz nie po kodzie ) i na trzeźwo ( to takie coś ma miejsce? )
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 983 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: bzdaddict »
Przez cały czas czuję się jak we śnie.
Nie wiem co jest rzeczywiste, nie jesteś sama...
rage13: Mam zomki 0,25 wolał bym żeby były Lorafenem np. :) na priva jak coś.
  • 1047 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
Pociesze Cię- jak samo nie minie to są na to leki ;)

W ogóle to wolę spać niż nie spać, w snach jest przyjemniej ( hehe, zależy jaki sen ) ale nawet jak mam koszmary w których atakują mnie pijawki to nie żebym jakoś bardzo się bała. No i jeszcze żadna się do mnie porządnie nie przyssała, a w moich snach są ludzie którym pijawki zrobiły z kończyn kikuty niczym piranie!
Ostatnio zmieniony 20 kwietnia 2010 przez banshee, łącznie zmieniany 1 raz.
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 1069 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: anonimus »
ja nie śnię po kodzie
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 488 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: pan jozek »
anonimus pisze:
ja nie śnię po kodzie
Każdy śni. Może budzisz się w niewłaściwej fazie snu, tudzież koda powoduje, że zapominasz o śnie w momencie przebudzenia.
Trzeźwość to jeden z alternatywnych stanów świadomości.
ODPOWIEDZ
Newsy
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli

Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.

Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".

Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie

Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.