Alexander Shulgin, PiHKAL
I też mam wrażenie(tzn. miałam)..właśnie na zjezdzie, że coś arytmicznie mi wali serduszko...przedewszystkim nienalezy sobie brać tego do serca :-D na zjeżdzie(o ile nie jest ciężko), bo przezywanie powoduje kolejne nerwy i raczej niepoprawi Ci stanu :rolleyes: Aha...i radze rzucic scierwo-przedewszystkim i ... kupić magnez z witaminka b6
pozdrawiam
A nie bralem amfy nie bylem uzalezniony od teog.
Ale wiem ze napewno jak i biale jak i kokaina dla serca robi duzo zla bo je niszczy przez to ze wtedy wszystko dziala 10 razy szybciej.
A ja tez mam arytmie, ale to jest wrodzona wada i nie ma wspolnego z tym ze bralem jakies narkotyki, czesto tez moze byc ze tak macie ale nie zauwazacie dopiero wtedy kiedy wezmiecie biale to serce wam bije szybciej i sie przejmujecie to uwazacie na to i da sie wtedy zobaczyc te wade.
dlatego ze ten lek dziala przeciwzapalnie , i jak ciebie boli i serce pracuje mocniej to mozesz dostac zapalenia miesnia sercowego, takze ten lekarz wie co robi. przecie on ci narkotykow nie bedzie przepisywac bo masz jakies letkie bole serca z przejecia
Boli cholernie i nie moge wtedy oddychać... 8-(
Białe jest ZŁE!!!
Bestia nawet największa ma resztki litości, ja nie mam więc nią nie jestem
Jean Cocteau
To ze kto ma arytmie nie znaczy ze nie moze brac stymulantow. bo jak sie sport uprawia to tez stymuluje serce. a to jest zdrowe zeby miec sport. tylko niezdrowe sie robi jak sie ma nalog od stymulantow i wtedy prawe caly czas jest stymulowane serce i reszte organow i mozg.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów
Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.