ODPOWIEDZ
  • 223 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: neta »
N
Ostatnio zmieniony 28 października 2007 przez neta, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik neta nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 381 / 6 / 0
No niestety ale feta nie polepsza stanu serca tylko go pogarsza. Nie mówię, że od razu nie wiem co się dzieje, ale ja dopiero od jakiegoś czasu przestałam mieć problemy z pikawą po fecie... Czasmu mnie kłuło albo łapał mnie taki diwny skurcz kiedy nie mogłam się ruszyć ani złapać oddechu. Nawet teraz jak sobie czasami zarzucę jakąś pillę czuję, żę serce nie pracuje tak jak zanim zaczęłam wąchać to ścierwo... Jednak w większości przypadków (o ile oczywiście miało się wcześniej zdrowe serce) to zwyczajny wkręt. Bardzo dużo razy tak miałam... I powiem, że ciężko sobie takiego wkręta potem wykręcić :-(
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: wiola »
Ja miałam zawsze niby jakąś wade..a po fecie to juz wogóle masakra :heart:
I też mam wrażenie(tzn. miałam)..właśnie na zjezdzie, że coś arytmicznie mi wali serduszko...przedewszystkim nienalezy sobie brać tego do serca :-D na zjeżdzie(o ile nie jest ciężko), bo przezywanie powoduje kolejne nerwy i raczej niepoprawi Ci stanu :rolleyes: Aha...i radze rzucic scierwo-przedewszystkim i ... kupić magnez z witaminka b6 :cool:
pozdrawiam
Uwaga! Użytkownik wiola nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: KWASTEL »
ja mam infekcje miesnia sercowego. to jest zarazliwe i moge kogos latwo zarazic niestety.
A nie bralem amfy nie bylem uzalezniony od teog.

Ale wiem ze napewno jak i biale jak i kokaina dla serca robi duzo zla bo je niszczy przez to ze wtedy wszystko dziala 10 razy szybciej.

A ja tez mam arytmie, ale to jest wrodzona wada i nie ma wspolnego z tym ze bralem jakies narkotyki, czesto tez moze byc ze tak macie ale nie zauwazacie dopiero wtedy kiedy wezmiecie biale to serce wam bije szybciej i sie przejmujecie to uwazacie na to i da sie wtedy zobaczyc te wade.
Uwaga! Użytkownik KWASTEL nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 472 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: P-paranoi »
No i bylem u lekarza, bo caly czas mam to co jst, tylko nie fukam. W sumie to nic sie nie dowiedzialem, oprocz tego, ze serce boli na srodku a to sa jakies nerwobole. Dostalem recepte na Ibuprofen, lol, ale koncowy tekst lekarza mnie rozwalil. No to by bylo na tyle, a jak bole beda dalej wystepowac to co robic, hmm no nic nie robic, zrec Ibuporfen a jak beda sie nasilac to przyjsc:) Heh
Uwaga! Użytkownik P-paranoi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: KWASTEL »
ja bylem w szpitalu przez dzien, dawno temu zanim mialem ten problemos i tez kazali mi brac Ibuprofen.
dlatego ze ten lek dziala przeciwzapalnie , i jak ciebie boli i serce pracuje mocniej to mozesz dostac zapalenia miesnia sercowego, takze ten lekarz wie co robi. przecie on ci narkotykow nie bedzie przepisywac bo masz jakies letkie bole serca z przejecia
Uwaga! Użytkownik KWASTEL nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 472 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: P-paranoi »
On przepisał ibuprofen jedynie w celu przeciwbólowym.
Uwaga! Użytkownik P-paranoi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 39 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kaina »
Od kąd pamiętam miałam coś z sercem, ale olewałam... Jak zaczęłam fukać totalnie sie popiepszyło... byłam w szpitalu i doszli w końcu... nabyta wada serca... niedomtkalność trójdzielna i mitralna. A objawia się to tak, że w pewnych momętach serce nie bije, tylko kurewsko szybko drga jakby sie dusiło :scared:
Boli cholernie i nie moge wtedy oddychać... 8-(
Białe jest ZŁE!!!
"Nie ufam nikomu, kocham tylko tych co na to zasłużyli..."

Bestia nawet największa ma resztki litości, ja nie mam więc nią nie jestem
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
kwastel z arytmia za koks sie bierzesz?
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 55 / 2 / 0
Ja mam arytmie i bralem koks i amfe . Nic sie nie dzieje tylko wtedy jak serce pobudzone to poprostu widac bardziej te nieruwnosci.
To ze kto ma arytmie nie znaczy ze nie moze brac stymulantow. bo jak sie sport uprawia to tez stymuluje serce. a to jest zdrowe zeby miec sport. tylko niezdrowe sie robi jak sie ma nalog od stymulantow i wtedy prawe caly czas jest stymulowane serce i reszte organow i mozg.
Uwaga! Użytkownik ALLAH POWER!! nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.

Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.