Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1718 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: forest »
Benza do koko? Raczej nie, trzeba to gowno filtrowac, suszyc i dopiero mieszac. Komu by sie chcialo?
Uwaga! Użytkownik forest nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / / 0
"Benza do koko? Raczej nie, trzeba to gowno filtrowac, suszyc i dopiero mieszac. Komu by sie chcialo?"
To nie jest tak długo, 5-10 minut i przefiltrowane, odstawiasz na suszenie i potem masz.
Ja bym raczej widział problem np w smaku benzydaminy ;) Choć co to w nosie robi to nie wiem, ale chyba spływ z benzą nie byłby najmilszą rzeczą na świecie...
  • 294 / 5 / 0
obrót na lewo raczej dość hardkorowy. słyszałem o typie, co podilował z tydzień niecały i miał wizytę panów, którzy mu powiedzieli ile może dziennie sprzedać i było to albo pół g albo 2g, niepamiętam już dokładnie...
I guess time flies when you're havin' fun
So enjoy life, you only get one
  • 350 / 4 / 0
Dużo zależy jak szerokie jest grono "lewicy" %-D u mnie b. dużo jest lewusów.

aaa i Ps. To jacyś mili Ci Panowie tam u Ciebie %-D %-D bez kitu baardzo mili szczególnie jeżeli chodzi o takie cuś jak koko.
Uwaga! Użytkownik Flashback nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 92 / 1 / 0
a może ktoś wie co za "cudo" mi sie trafilo kiedys wmiksowane......elektryzowało sie wyjątkowo a śmierdziało, nie potrafie nazwać tego zapachu ale kojarzy sie ze szpitalem i bandażami... jakaś substancja dezynfekująca czy cos? No wyjątkowo parszywy smród. Działanie baaaardzo nędzne, ale cóż....szukajcie aż znajdziecie, ciężko ostatnio coś dobrego znaleźć :-/
Mało serdecznie pozdrawiam domorosłych agentów, których misją wydaje się być łażenie za mną po necie ;]
  • 7 / / 0
opis pasowalby mi do metkata...
  • 79 / 1 / 0
Ostatnio z czech przyplywa do nas mety duzo musicie uwazac sprzedawana jako amfa a i czasem jako koks w dodatku po zjebanej syntezie to naprawde po wciagnieciu dobrej krechy nos chce odpasc i wydaje sie jak by to bylo cos z innej bajk ale po dwóch dniowych bolesnych kosciach tzresiawki i bolach glowy mozna odrazu sie polapac ze cus jest nie tak pozdro Szukam i szukam i nie moge znalezc krolowo sniegu kiedy cie dorwe:(
  • 129 / 4 / 0
Ozona Weiss %-D
  • 92 / 1 / 0
Old Death pisze:
Ozona Weiss %-D
eee?? ze co?
Mało serdecznie pozdrawiam domorosłych agentów, których misją wydaje się być łażenie za mną po necie ;]
  • 1951 / 14 / 0
fruktoza i olejek mentolowy :)
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich