Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1718 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: forest »
Benza do koko? Raczej nie, trzeba to gowno filtrowac, suszyc i dopiero mieszac. Komu by sie chcialo?
Uwaga! Użytkownik forest nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / / 0
"Benza do koko? Raczej nie, trzeba to gowno filtrowac, suszyc i dopiero mieszac. Komu by sie chcialo?"
To nie jest tak długo, 5-10 minut i przefiltrowane, odstawiasz na suszenie i potem masz.
Ja bym raczej widział problem np w smaku benzydaminy ;) Choć co to w nosie robi to nie wiem, ale chyba spływ z benzą nie byłby najmilszą rzeczą na świecie...
  • 294 / 5 / 0
obrót na lewo raczej dość hardkorowy. słyszałem o typie, co podilował z tydzień niecały i miał wizytę panów, którzy mu powiedzieli ile może dziennie sprzedać i było to albo pół g albo 2g, niepamiętam już dokładnie...
I guess time flies when you're havin' fun
So enjoy life, you only get one
  • 350 / 4 / 0
Dużo zależy jak szerokie jest grono "lewicy" %-D u mnie b. dużo jest lewusów.

aaa i Ps. To jacyś mili Ci Panowie tam u Ciebie %-D %-D bez kitu baardzo mili szczególnie jeżeli chodzi o takie cuś jak koko.
Uwaga! Użytkownik Flashback nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 92 / 1 / 0
a może ktoś wie co za "cudo" mi sie trafilo kiedys wmiksowane......elektryzowało sie wyjątkowo a śmierdziało, nie potrafie nazwać tego zapachu ale kojarzy sie ze szpitalem i bandażami... jakaś substancja dezynfekująca czy cos? No wyjątkowo parszywy smród. Działanie baaaardzo nędzne, ale cóż....szukajcie aż znajdziecie, ciężko ostatnio coś dobrego znaleźć :-/
Mało serdecznie pozdrawiam domorosłych agentów, których misją wydaje się być łażenie za mną po necie ;]
  • 7 / / 0
opis pasowalby mi do metkata...
  • 79 / 1 / 0
Ostatnio z czech przyplywa do nas mety duzo musicie uwazac sprzedawana jako amfa a i czasem jako koks w dodatku po zjebanej syntezie to naprawde po wciagnieciu dobrej krechy nos chce odpasc i wydaje sie jak by to bylo cos z innej bajk ale po dwóch dniowych bolesnych kosciach tzresiawki i bolach glowy mozna odrazu sie polapac ze cus jest nie tak pozdro Szukam i szukam i nie moge znalezc krolowo sniegu kiedy cie dorwe:(
  • 129 / 4 / 0
Ozona Weiss %-D
  • 92 / 1 / 0
Old Death pisze:
Ozona Weiss %-D
eee?? ze co?
Mało serdecznie pozdrawiam domorosłych agentów, których misją wydaje się być łażenie za mną po necie ;]
  • 1951 / 14 / 0
fruktoza i olejek mentolowy :)
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.