Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1169 / 16 / 0
A więc, wąchałem dzis dobrego kokona (mordo, kozak nowa dostawa).
Nos drętwiał po 10 minutach, działanie jakies takie nijakie po 5 mnutach.
A odrazu po zapodaniu, w nosie betoniara : D

Wydaje mi się że to może być kreatyna, w końcu towar 1 klasa.
Ostatnio zmieniony 03 marca 2017 przez Thirteen, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Zmiana nazwy tematu.
Uwaga! Użytkownik BuddahLova jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Maciek143 »
ja ostatnio kupiłem grama z odrobiną mefa...działanie średnie
gdyby nie to, że piłem dużo alkoholu byłoby troche do dupy;]
  • 1474 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: Qlim »
U mnie do koksu często dawano właśnie kreatyne o ile sie nie myle to sode oczyszczoną i jeden typek który to do miasta przywoził twierdzi, że kupuje już koksik przechrzczony lidokainą...
Ale to już jakiś czas temu bo teraz podobno przemieszali nam koks z fetą ( <_< ) i nie opłaca sie tego kupować.
Jak twierdzi posiadacz..
Uwaga! Użytkownik Qlim jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 849 / 42 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper2 »
Przez ostatnie 4 lata polski koks ześcierwiał strasznie. Raz jeden udało mi się kupić prawdziwą kosę, a było to rok temu. Grudy twarde jak kamień. Niestety temat się skończył i chyba definitywnie.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Buch thc »
mylisz się bardzo dobry koks jest tylko nie na ulicy i dojścia trzeba mieć towar zanim trafi do hurtowników jest mieszany 0,25 lidokainy 0,75 koko zanim to dojdzie do dila na ulicy jest bardzo słabe a jak wiadomo każdy coś od siebie doda wtedy nie dziw się że ześcierwiał strasznie zmień dojścia dobry koks jest nadal bynajmiej w WWA
Uwaga! Użytkownik Buch THC nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1474 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: Qlim »
Jest tak jak piszesz tyle że trzeba liczyć się z tym, że dostajemy już przemieszany...
Jak sie ma dojście do 'rzutników' to i masz dobry koksik. Ale on nie jest dla każdego.
Trzeba mieć znajomych bywających np w Boliwii lub tych co przywożą to do Nas, a nie tych co kupują...
Chyba wiesz o co mi chodzi ;-)
Ostatnio zmieniony 16 lutego 2010 przez Qlim, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Qlim jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1169 / 16 / 0
Potrzebuję się dowiedzieć jak sprasować miał w kostkę, bo trochę tego jest a się rozjebał przy transporcie.
Prosił bym o info tu lub prywatnie.
Uwaga! Użytkownik BuddahLova jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 423 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Frame »
z czym mieszane K - ciepło/zimno jak po metkacie (pseudoefedryna??) i po póltorej godzinie wkurw, mialem ochote wyjebac byle komu za byle co. hm.
?
Uwaga! Użytkownik Frame nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 834 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Reez »
Stawiam na mefedron.
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 350 / 4 / 0
Co do tematu ,to na ten moment wymieniam kilka rzeczy:
-lidokaina (100% w jakim kolwiek koksie ,bo jak ktos napisal ,na starcie jest robiona 25% lido 75% koko)
-kreatyna (monohydrat chyba najlepszy ,bo jest doslownie identyko przynajmniej ta od VITALMAXA %-D )
-mefedron (od jakiegos czasu tez panuje moda na mef+lido ,ale to dla naprawde tepych chujkow ktorzy nie odrozniaja niczego ,byle by dretwialo)
-amfetamina (kiedys slyszalem ,taki "urban legends" ze prawie kazdy koks jest mieszany chociazby z drobna iloscia amfetaminy zeby dluzej dzialalo czy cos takiego - nie pamietam dokladnie dawno to bylo ,i wlozylem to miedzy bajki na polke %-D )
-benzydamina (to tez sie zdarza ,jako znieczulacz ,i chyba jest z benzydamina wychodzi dilcow taniej jak z lido ,bo latwiej dostac - kazda apteka ,ale moge sie mylic) TA JASNE
-Kokaina %-D %-D %-D %-D - Tak czasami jak sie ma to dobre dojscie to zdarzy sie ze jest tam w srodku tyle ile byc powinno.

wniosek ? Jezeli ktos chce sie wziac za koko na powaznie (czy to uzywanie czy obrot na lewo badz prawo jak kto woli %-D ) to lepiej zaopatrzyc sie nawet w takiego EZ White :) Wtedy wiemy na czym stoimy
Ostatnio zmieniony 13 maja 2010 przez pilleater, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Flashback nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich