Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Macka chrzanisz coś :D Nie ładowałem jeszcze mefa, metkata za to kilka razy i jak na razie metkat wypada słabo pod względem kopa, tzn stymulacji i całego ogółu. Nie wierzę, żeby mefedron pod względem klepania pod sufitem żyrandola wypadł słabo ;] Jeszcze trochę i stestuję bo coraz bardziej kusi
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 2497 / 49 / 0
Przeciez napisalem, ze po mefie euforia i stymulacja jest wieksza, ale ja wole metkata, bo mam po nim wieksza empatie, a stymulacji raczej nie lubie.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 248 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: oazaspokoju »
Jestem ciekawy jak wypada porównanie mef-metkat przy wciąganiu obu substancji, ale mało osób chyba miało styczność ze stałym kotem, a jak już to wolna zasada i palenie. wg mnie porównywac można obie substancje tylko przy tej samej metodzie podania (patrz krukmanek - oba iv, czy tam oba oralnie)
Moët Strawberries Cocaine Saint-Tropez
  • 19 / / 0
Nieprzeczytany post autor: rtg »
Szczerze mówiąc to bardzo ciekawe i chyba zrobię w najbliźszym czasie partię chlorowodorku kota. Wtedy porównam jeszcze raz. Chociaż mógłby się wypowiedzieć jeden z dewiantów, którzy leją kota w dupę;) administracja środka chyba lepsza niż w nosie, pod warunkiem, że lewatywa była:D
Uwaga! Użytkownik rtg jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 159 / 42 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pawel84 »
2. Zjazd
Metkat: bezsenność, szczękościsk, ciągłe, niewygasłe pobudzenie.
Mef: smutek, depresja, poczucie beznadziejności, niesamowita chęć na jeszcze.
wlasnie. mnie od mefa odstrasza masakryczna depresja po nim. w sumie to dol psychiczny, przynajmniej u mnie, przewaza wszystkie pozytywy tego srodka. juz wole zjazd fizyczny. wiec sprobuje metkata. nie zalezy mi w sumie zeby sie nie wiem jak mocno porobic. ale wole na dluzej czyli tez kolejny plus.

a jeszcze takie pytanie: jak sie ma metkat do efedryny? czy jest o WIELE lepszy, czy tylko troche? czy moze w ogole nie ma porownania?
Oh Lordy, trouble so hard
Don't nobody know my troubles but God
  • 447 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: electrofreak »
nie ma porównania, dużo mniej pobudza, dużo większa "miękka" spokojna rozlazła euforia
  • 146 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: d2 »
Efedryna jest maksymalnie chujowa, chociaż pamiętam że jak dorzuciłem do niej 200mg trampka, to zjazd był mega przyjemny, sedacja, euforia, chuj wie czemu tak było. Ale i tak metkat jest miliard razy przyjemniejszy. I w pojedynku kot vs mefedron kot zdecydowanie wygrywa, taniej mi wychodzi (mam zerową tolerke i wale niezwykle rzadko) i jest niezłe pierdolnięcie jak sie da i.v :-D a z jakimś opio to już w ogóle kosmos.
Uwaga! Użytkownik d2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2497 / 49 / 0
efedryna dziala glownie obwodowo, psychicznie prawie jej nie czuc, metkat odwrotnie ;)
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 111 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: olofaray »
Ciezko porownywac efedryne, ktora dla mnie dziala na "rozruch" a mefa wbijajacego w fotel z euforii..
Wierze w "Bogusia" i jest mi z tym lekko
  • 139 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: krukmanek »
Efedryny w ogóle się nie da porównać do metkata, zupełnie inna liga :) A już do mefedronu porównywać to tak jaby porównywać fiata 125p do Porsche Cayenne. Efedryna działa tylko stymulująco, podnosi akcję serce zmniejsza łaknienie, daję uczucie przypływu energii i chęci do nauki lub pracy.
Za to Kot i Mefek charakteryzują się mniejszym oddziaływaniem na fizyczność człowieka, a bardziej dają psychiczne poczucie przyjemności, chęć do kontaktu ludźmi, słowotokiem i innymi podobnymi pozytywnymi działaniami na nasze samopoczucie.

[Fiat 125p jest zajebisty, wynocha :D ]
A ja wcale nic nie mam do tego modelu :) takie tylko porównanie akurat mi do łba strzeliło
Fiaty są spoko sam jeżdżę Paliosem akurat
Ostatnio zmieniony 20 stycznia 2010 przez krukmanek, łącznie zmieniany 2 razy.
No Risk, No Fun :]
ODPOWIEDZ
Newsy
Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.