Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Macka chrzanisz coś :D Nie ładowałem jeszcze mefa, metkata za to kilka razy i jak na razie metkat wypada słabo pod względem kopa, tzn stymulacji i całego ogółu. Nie wierzę, żeby mefedron pod względem klepania pod sufitem żyrandola wypadł słabo ;] Jeszcze trochę i stestuję bo coraz bardziej kusi
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 2497 / 49 / 0
Przeciez napisalem, ze po mefie euforia i stymulacja jest wieksza, ale ja wole metkata, bo mam po nim wieksza empatie, a stymulacji raczej nie lubie.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 248 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: oazaspokoju »
Jestem ciekawy jak wypada porównanie mef-metkat przy wciąganiu obu substancji, ale mało osób chyba miało styczność ze stałym kotem, a jak już to wolna zasada i palenie. wg mnie porównywac można obie substancje tylko przy tej samej metodzie podania (patrz krukmanek - oba iv, czy tam oba oralnie)
Moët Strawberries Cocaine Saint-Tropez
  • 19 / / 0
Nieprzeczytany post autor: rtg »
Szczerze mówiąc to bardzo ciekawe i chyba zrobię w najbliźszym czasie partię chlorowodorku kota. Wtedy porównam jeszcze raz. Chociaż mógłby się wypowiedzieć jeden z dewiantów, którzy leją kota w dupę;) administracja środka chyba lepsza niż w nosie, pod warunkiem, że lewatywa była:D
Uwaga! Użytkownik rtg jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 159 / 42 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pawel84 »
2. Zjazd
Metkat: bezsenność, szczękościsk, ciągłe, niewygasłe pobudzenie.
Mef: smutek, depresja, poczucie beznadziejności, niesamowita chęć na jeszcze.
wlasnie. mnie od mefa odstrasza masakryczna depresja po nim. w sumie to dol psychiczny, przynajmniej u mnie, przewaza wszystkie pozytywy tego srodka. juz wole zjazd fizyczny. wiec sprobuje metkata. nie zalezy mi w sumie zeby sie nie wiem jak mocno porobic. ale wole na dluzej czyli tez kolejny plus.

a jeszcze takie pytanie: jak sie ma metkat do efedryny? czy jest o WIELE lepszy, czy tylko troche? czy moze w ogole nie ma porownania?
Oh Lordy, trouble so hard
Don't nobody know my troubles but God
  • 447 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: electrofreak »
nie ma porównania, dużo mniej pobudza, dużo większa "miękka" spokojna rozlazła euforia
  • 146 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: d2 »
Efedryna jest maksymalnie chujowa, chociaż pamiętam że jak dorzuciłem do niej 200mg trampka, to zjazd był mega przyjemny, sedacja, euforia, chuj wie czemu tak było. Ale i tak metkat jest miliard razy przyjemniejszy. I w pojedynku kot vs mefedron kot zdecydowanie wygrywa, taniej mi wychodzi (mam zerową tolerke i wale niezwykle rzadko) i jest niezłe pierdolnięcie jak sie da i.v :-D a z jakimś opio to już w ogóle kosmos.
Uwaga! Użytkownik d2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2497 / 49 / 0
efedryna dziala glownie obwodowo, psychicznie prawie jej nie czuc, metkat odwrotnie ;)
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 111 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: olofaray »
Ciezko porownywac efedryne, ktora dla mnie dziala na "rozruch" a mefa wbijajacego w fotel z euforii..
Wierze w "Bogusia" i jest mi z tym lekko
  • 139 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: krukmanek »
Efedryny w ogóle się nie da porównać do metkata, zupełnie inna liga :) A już do mefedronu porównywać to tak jaby porównywać fiata 125p do Porsche Cayenne. Efedryna działa tylko stymulująco, podnosi akcję serce zmniejsza łaknienie, daję uczucie przypływu energii i chęci do nauki lub pracy.
Za to Kot i Mefek charakteryzują się mniejszym oddziaływaniem na fizyczność człowieka, a bardziej dają psychiczne poczucie przyjemności, chęć do kontaktu ludźmi, słowotokiem i innymi podobnymi pozytywnymi działaniami na nasze samopoczucie.

[Fiat 125p jest zajebisty, wynocha :D ]
A ja wcale nic nie mam do tego modelu :) takie tylko porównanie akurat mi do łba strzeliło
Fiaty są spoko sam jeżdżę Paliosem akurat
Ostatnio zmieniony 20 stycznia 2010 przez krukmanek, łącznie zmieniany 2 razy.
No Risk, No Fun :]
ODPOWIEDZ
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.