4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
Co działa najlepiej ?
PUDER donosowo
147
26%
KRYSZTAŁ donosowo
350
62%
PUDER oralnie
13
2%
KRYSZTAŁ oralnie
54
10%

Liczba głosów: 564

ODPOWIEDZ
  • 1611 / 34 / 0
Nieprzeczytany post autor: Maskaradore »
[quote="koala"]
@Maskaradore]
no może już nie być tak fajnie jak pierwsza kreska. Ująłeś to idealnie - ja smarkałem krwią przez dwa dni po 0,6mg i kurwa bałem się oddychać nosem! Sniffanie ma swój zajebisty klimat (kreska, papieros i banana na ryju :-p , ale z mefem jest fajnie póki śluzówki nie są tak rozkurwione, że wciąganie staje się bolesne (a oto nie trudno, bo wieczór długi i doprawiać trzeba kilka razy).
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 187 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dropson »
Hanka pisze:
z dwojga złego to kryształ wygrywa bez precedensowo nad siarczanem
sieje mniejsze spustoszenie i wydaje się mniej szkodliwy
dla mnie spływ siarczanu jest prze okrutny w porównaniu z kryształem,siarczan jeszcze powoduje u mnie błoto w nosie czego nie zauważyłem po krysztale.
absolutnie wybierajcie kryształ i ja tez za 2 minuty tak zrobię
zgubiles sie - mefedron dzieli sie na hcl i siarczan
gdzie hcl dzieli sie na potocznie nazywany krysztal i puder
tutaj powstaje pytanie ktora wersje kto lubi, krysztal moim zdaniem daje wiekszego speeda, wiecej euforii
puder za to uczucie bardziej a'la MDMA
Każdy moze być potencjalnym Growerem xD
  • 150 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: aenedue »
.
Ostatnio zmieniony 06 marca 2015 przez aenedue, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik aenedue nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 981 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hanka »
Dropson pisze:

zgubiles sie - mefedron dzieli sie na hcl i siarczan
gdzie hcl dzieli sie na potocznie nazywany krysztal i puder
tutaj powstaje pytanie ktora wersje kto lubi, krysztal moim zdaniem daje wiekszego speeda, wiecej euforii
puder za to uczucie bardziej a'la MDMA

racja pogubiłem się ,dzięki za wytłumaczenie ,muszę uważniej czytać posty murtibinga :-)
  • 248 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: oazaspokoju »
Troche bez sensu opinie, ze nie warto wciągać akurat kryształu, bo niszczy nos. Albo dbamy o nos i nie wciagamy albo wciagamy i liczymy się z konsekwencjami tego, forma proszku również uszkadza nos - wysusza, podrażnia itd. Mój głos oddaje na kryształ.
Moët Strawberries Cocaine Saint-Tropez
  • 2876 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
Ankieta chyba nie pozostawia wątpliwości :)
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 153 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zdeblo »
Na pohybel śluzówce! Boli, piecze, krwawi, ale zasłużyła - to zemsta za wszystkie dni kataru!

A poważnie - też mi szkoda nosa, ale cóż poradzić że na dorzucanie to najprzyjemniejsza (efekty psychiczne, nie odczucia związane z szatkowaniem delikatnej błony) droga administracji?

Inna sprawa - kryształki czy igiełki są ładniejsze, aż się człowiekowi mordka śmieje na ten widok - kreseczka z czegoś co błyszczy jak diamenty.
"Pokonałem naziola! " :D
Hyperreal extra Woodstock team '09

CHWAŁA KOGO!

Godom po ślonsku, jym kwasa, kurza ziele, zajebiiiiiiiiiście sie bawia - jestem okej? :D
  • 1233 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: MaciekB »
Murti-Bing zbadał dokładnie mefedron kryształ i mefedron puder. Jeśli obydwa są tej samej czystości, to nie ma praktycznie żadnej różnicy w działaniu. Wciągnięty kryształ jedynie trochę mocniej wchodzi, przez to że bardziej kaleczy śluzówkę nosa.

Więc skąd te często opisywane różnice w działaniu mefedronu powder i crystal? W rzeczywistości nie ma żadnej różnicy. Panowie handlujący mefedronem dosypują po prostu do proszku jakiś wypełniacz. Do kryształu nie dosypują bo od razu widać oszustwo i dlatego jest "mocniejszy", bo bez zbędnego balastu. Cały trik.

Finalny produkt syntezy mefedronu to tzw. chlorowodorek mefedronu i jest on w postaci drobnych kryształków. Takim już można handlować (mefedron kryształ). Jednak ze względu na większą gęstość nasypową i łatwiejsze operowanie proszkiem mefedron kryształ zostaje utarty w moździerzu w proszek czyli popularny puder. I właśnie do tego pudru nieuczciwi sprzedawcy dosypują inny neutralny proszek, który ma "zwiększyć" ilość sprzedawanego towaru.

Murti-Bing w Polsce na razie natknął się na jeden sklep to praktykujący. Ten który sprzedaje 99,4 i 99,7%. Murti-Bing nie wie czy gościu robi to świadomie, czy też nie, ale wprowadza sporo niepotrzebnego zamieszania.
Uwaga! Użytkownik MaciekB nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: PanZ »
murtibing pisze:
Murti-Bing zbadał dokładnie mefedron kryształ i mefedron puder. Jeśli obydwa są tej samej czystości, to nie ma praktycznie żadnej różnicy w działaniu. Wciągnięty kryształ jedynie trochę mocniej wchodzi, przez to że bardziej kaleczy śluzówkę nosa.

Więc skąd te często opisywane różnice w działaniu mefedronu powder i crystal? W rzeczywistości nie ma żadnej różnicy. Panowie handlujący mefedronem dosypują po prostu do proszku jakiś wypełniacz. Do kryształu nie dosypują bo od razu widać oszustwo i dlatego jest "mocniejszy", bo bez zbędnego balastu. Cały trik.

Finalny produkt syntezy mefedronu to tzw. chlorowodorek mefedronu i jest on w postaci drobnych kryształków. Takim już można handlować (mefedron kryształ). Jednak ze względu na większą gęstość nasypową i łatwiejsze operowanie proszkiem mefedron kryształ zostaje utarty w moździerzu w proszek czyli popularny puder. I właśnie do tego pudru nieuczciwi sprzedawcy dosypują inny neutralny proszek, który ma "zwiększyć" ilość sprzedawanego towaru.

Murti-Bing w Polsce na razie natknął się na jeden sklep to praktykujący. Ten który sprzedaje 99,4 i 99,7%. Murti-Bing nie wie czy gościu robi to świadomie, czy też nie, ale wprowadza sporo niepotrzebnego zamieszania.
Coś mi się tu nie zgadza, skoro puder jest 'merdany' to dlaczego sa osoby które wolą go od kryształu ?
Mi osobiście najlepiej wchodzi 99,7 choć przez długi czas lubowałem się w 99,4 .... kryształu używałem kilka razy i jakoś mnie nie zauroczył.
  • 2876 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
Może niektórzy cenią komfort i całą śluzówkę wyżej od porządnego stanu naćpania ? Wiem, rozumiem, że niektórym to ciężko na to wpaść %-D
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.