[dzięki, poprawione. ]
Pełne informacje : http://pl.wikipedia.org/wiki/Kwas_acetylosalicylowy
Osobiście podczas przygody z mefedronem stosowałem lek Acard z pozytywnymi skutkami.
przy np. pustym żołądku można odczuć już nieprzyjemności z tym związane.
Alexander Shulgin, PiHKAL
aenedue pisze:No to musiałaś nieźle napier*** to ścierwo bo ja rekreacyjnie sobie przyjmuję fetę tak spokojnie od 12 lat i jakoś nie zauważyłem większych problemów ze zdrowiem - owszem kondycja mi się znacznie pogorszyła ale to ogólnie przez siedzący styl życia (wystarczy jednak, że pobiegał za piłką raz na tydzień po 1,5h i już po 4-5 takich sesjach widać poprawę). Tak więc wydaje mi się, że kluczem do wszystkiego jest po prostu rozsądny umiar zarówno w dawkach jednorazowych jak i częstotliwości przyjmowania i tyczy się to wszystkich subtancji. Do tego nie zawadzi chociaż trochę dbać o swoje zdrowie i raz na jakiś czas przebadać się czy wszystko jest OK.Fasolkaaa pisze: Ja po 3 latach przygody z fetą nabawiłam się arytmii oddechowej mimo, że serce miałam jak dzwon!
W ciągu stycznia wciągnąłem wydaje mi się mało, bo z 2-3 gramy, nie wiecej niz 0.5 na dobe ostatnio co jakies 3 dni. No i jak wczoraj przyjebalem kreske (ni chuja nie wiem ile bylo tam dokladnie, strzelam ze kolo 170mg? pewnie mniej z tego co sie orientuje) to do tej pory, 20 godzin pozniej, mam wyraznie przyspieszoną akcje serca. i nawet nie było zajebiscie tylko tak 'ok'. tak więc
-serce napierdala/pobolewa
-niedobry spływ
-może to kwestia dawkowania ale nie mam zamiaru ważyć sobie każdej porcyjki jeśli to te paredziesiąt mg tak zmienia postać rzeczy
było miło, nara. nie wiem jak można się uzależnić od mefa
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.