Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3449 / 128 / 8
Nieprzeczytany post autor: Czeslaw »
Czasem trochę pachnie opium, czasem chyba po prostu nie wącham.
  • 672 / 127 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nozer »
a jak masz pecha to czuc kakao i kawe... %-D
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 51 / / 0
Nieprzeczytany post autor: TALVOsilen »
ja browna nigdy nie paliłem bo szkoda mi było marnować materiału tylko od razu waliłem iv
ale jak gotowałem browna na łyżce to zawsze pachniał makówkami i opium, lubiłem ten unoszący się aromat
Uwaga! Użytkownik TALVOsilen nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 229 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Przekwitły »
hahaha dobre to było z tym kakao i kawa, również to "cipki dziewicy" wąchałeś? ;D ludzie wąchają róże, tulipany, klej, :P, ale żebyy :D no okey, dobraa mam dzisiaj dziwny dzień a co do tematu, to ma dla mnie zapach wiosny, no może lata ale tak czerwca lipca, kiedy idąc przez pole makowe wdychasz powietrze tak pachnie, zapach się różni tym co diler ci dojebie ...
  • 672 / 127 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nozer »
i tak w ogole to w usa ladniej pachnie i oplaca sie walic w nos jak sie nie jest wprawionym i sie nie ma czasu. a jak sie dostalo fentanyl zamiast gzymsu, to zanim sie cos zlego wydarzy, to czuc taka wykurwista chemie, motyle w brzuchu i nadchodzacego belta.
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 989 / 35 / 0
Zapach browna.. ahh. Czując go, mimo iż kucam w śmierdzącym toy-toyu przenoszę się na czeskie pola makowe.. sielanka. Czas się zatrzymuje, aromat wypełnia cały toy-toy, już zaciągam do pompy, jeszcze chwilka, wkłuwam się, zaczynam już czuć ten błogostan, odciągam krew, jestem już tuż tuż, naciskam tłok .. .. .. najpierw czuje to w żołądku, to ciepełko, powoli zmierza do głowy, po czym rozpływa się po całym ciele.. przymykają się oczy.. uginają nogi.. już tam jestem.. jestem w raju.. jest idealnie.. w tym stanie nie brak mi niczego.. zrzucam z siebie ciężar bycia człowiekiem.. jestem szczęśliwy.
Ostatnio zmieniony 05 kwietnia 2010 przez Warszawski Cpun, łącznie zmieniany 2 razy.
Nie pokonasz kobiety w kłótni, to niemożliwe. Nie wygracie, bo jeśli chodzi o kłótnię, to my mamy pod górkę. Bo my musimy mówić z sensem.

xzx
  • 229 / 1 / 0
twój opis nakręcający jest w chuuuj:D a wyobrażasz sobie co czułeś jak to pisałeś:P oj ludzie ludzie;D
  • 2652 / 387 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: Blue_Berry »
Warszawski Cpun pisze:
Zapach browna.. ahh. Czując go, mimo iż kucam w śmierdzącym toy-toyu przenoszę się na czeskie pola makowe.. sielanka. Czas się zatrzymuje, aromat wypełnia cały toy-toy, już zaciągam do pompy, jeszcze chwilka, wkłuwam się, zaczynam już czuć ten błogostan, odciągam krew, jestem już tuż tuż, naciskam tłok .. .. .. najpierw czuje to w żołądku, to ciepełko, powoli zmierza do głowy, po czym rozpływa się po całym ciele.. przymykają się oczy.. uginają nogi.. już tam jestem.. jestem w raju.. jest idealnie.. w tym stanie nie brak mi niczego.. zrzucam z siebie ciężar bycia człowiekiem.. jestem szczęśliwy.
Nie wiem po co to czytałam, kurwa czemu ja to czytałam? Bo mi się przewinęło między postami i zerknęłam z ciekawości, a ciekawość to pierwszy stopień do piekła.

Zapach browna jest lekko słodkawy, trochę chemiczny, trochę duszący gdy już się zapali, a trochę taki sama nie wiem jaki. Ten zapach się po prostu pamięta, tak jak pamięta się zapach mleczka płynącego z makówek.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 742 / 12 / 0
Mi brałn pachnie octem-zgniłym jajem, jakimś takim słodkim smrodem.
  • 989 / 35 / 0
O kurwa, jakie wykopalisko. 4.04.2010.
Prawie, że równo 4 lata temu.
Post pisany kilka miesięcy po wyjściu z pierwszego monaru.
Kilka miesięcy przed ponownym masakrycznym wjebaniem się w hel.
Życie jest jak obracające się koło wozu - raz wzbijam się ku słońcu, a raz osuwam w błoto..
Nie pokonasz kobiety w kłótni, to niemożliwe. Nie wygracie, bo jeśli chodzi o kłótnię, to my mamy pod górkę. Bo my musimy mówić z sensem.

xzx
ODPOWIEDZ
Newsy
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?

Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.

Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC

To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.

Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie

Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.