Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ale jak gotowałem browna na łyżce to zawsze pachniał makówkami i opium, lubiłem ten unoszący się aromat
xzx
Warszawski Cpun pisze:Zapach browna.. ahh. Czując go, mimo iż kucam w śmierdzącym toy-toyu przenoszę się na czeskie pola makowe.. sielanka. Czas się zatrzymuje, aromat wypełnia cały toy-toy, już zaciągam do pompy, jeszcze chwilka, wkłuwam się, zaczynam już czuć ten błogostan, odciągam krew, jestem już tuż tuż, naciskam tłok .. .. .. najpierw czuje to w żołądku, to ciepełko, powoli zmierza do głowy, po czym rozpływa się po całym ciele.. przymykają się oczy.. uginają nogi.. już tam jestem.. jestem w raju.. jest idealnie.. w tym stanie nie brak mi niczego.. zrzucam z siebie ciężar bycia człowiekiem.. jestem szczęśliwy.
Zapach browna jest lekko słodkawy, trochę chemiczny, trochę duszący gdy już się zapali, a trochę taki sama nie wiem jaki. Ten zapach się po prostu pamięta, tak jak pamięta się zapach mleczka płynącego z makówek.
Prawie, że równo 4 lata temu.
Post pisany kilka miesięcy po wyjściu z pierwszego monaru.
Kilka miesięcy przed ponownym masakrycznym wjebaniem się w hel.
Życie jest jak obracające się koło wozu - raz wzbijam się ku słońcu, a raz osuwam w błoto..
xzx
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.