Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ale jak gotowałem browna na łyżce to zawsze pachniał makówkami i opium, lubiłem ten unoszący się aromat
xzx
Warszawski Cpun pisze:Zapach browna.. ahh. Czując go, mimo iż kucam w śmierdzącym toy-toyu przenoszę się na czeskie pola makowe.. sielanka. Czas się zatrzymuje, aromat wypełnia cały toy-toy, już zaciągam do pompy, jeszcze chwilka, wkłuwam się, zaczynam już czuć ten błogostan, odciągam krew, jestem już tuż tuż, naciskam tłok .. .. .. najpierw czuje to w żołądku, to ciepełko, powoli zmierza do głowy, po czym rozpływa się po całym ciele.. przymykają się oczy.. uginają nogi.. już tam jestem.. jestem w raju.. jest idealnie.. w tym stanie nie brak mi niczego.. zrzucam z siebie ciężar bycia człowiekiem.. jestem szczęśliwy.
Zapach browna jest lekko słodkawy, trochę chemiczny, trochę duszący gdy już się zapali, a trochę taki sama nie wiem jaki. Ten zapach się po prostu pamięta, tak jak pamięta się zapach mleczka płynącego z makówek.
Prawie, że równo 4 lata temu.
Post pisany kilka miesięcy po wyjściu z pierwszego monaru.
Kilka miesięcy przed ponownym masakrycznym wjebaniem się w hel.
Życie jest jak obracające się koło wozu - raz wzbijam się ku słońcu, a raz osuwam w błoto..
xzx
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.