o buspiron prosilem sie z 5 x - nie bo nie ;)
w jakich dawkach w takim razie polaczyc mirtazapine z serlatine jakie proporcje ... ?
wprawdzie nie zdecydowalem poki co ale mysle ze to istotne info tak czy siak ...
te 10mg przewraca mnie w pozycje lezaca ... i wprowadza w polsen ktory nie przechodzi w sen bo w nogach odczowam cos jak by skorcze ... nie potrafie tego nazwac ... "skurcze bez skurczy" ? :D idealnie to samo czulem jak kilka razy we wczesnej mlodosci nacpalem sie avio .... i po kazdym takim balecie, spac nie moglem przez to uczucie ... w ciagu dnia nie czuje tego ale jest ze mna ... lekkie wrazenie ciagle (2 dzien na mixie) ...
czy ktos mial podobnie ?
czy jest szansa ze to zniknie z czasem ... bo ja mam wrazenie ze narasta ... a w kwestii sexualnej narazie £%^^& ..:( ale moge pocierpiec jesli to ma szanse powodzenia ...
p.s. doznalem takiego glodomora ze ja to piernicze nie mam zamiaru sie utuczyc znowu ;)
sprawdzilem prywatna wizyta u psychola kosztowac mnie bedzie £80 a za tyle to ja mam 3 miesieczna kuracje buspirone ... wiec poprostu chyba sobie kupie na wlasna reke i przetestuje ... ale jak ktos ma jeszcze jakis inny pomysl prosze pisac ...
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.