Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 834 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Reez »
Ja również zaprzeczę, jakoby dorzucanie nie miało sensu. Często robiłem tak, że w międzyczasie po pierwszej dawce dojadalem grapefruita, mijało ok 4h, wrzucałem połowę poprzedniej dawki. Czulem wejście a działanie było zdecydowanie addytywne. Zależy jaki kto ma organizm. Jeśli powiemy sobie, że coś za chuja nie zadziała, to przypuszczalnie tak będzie. Nawet jeśli to co czuję wg. niektórych placebo, to niech tak będzie. Odpowiada mi takie placebo.
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 169 / / 0
A ja jeszcze raz dodam jak zwykle z reszta ze kazdy jest inny :-) Na mnie dorzucanie ile bym nie dorzucil nie dziala prawie wcale a to co pisal Ksianc faktycznie odpuszczajac sobie jeden dzien znacznie poprawia dzialanie.
Uwaga! Użytkownik HALFandHALF nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1213 / 18 / 0
Ja często dorzucałem i nie narzekałem.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 233 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lithi »
Jeszcze zalezy co kto rozumie przez dorzucanie, bo po 6 h to dla mnie juz nie jest dorzucanie tylko kolejna dawka. Ja się wypowiedziałam o czymś takim, że się bierze 300 mg i po godzinie jak jest słabo to kolejne 300 mg, na mnie to nie działa.
Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne, albo powoduje tycie.
  • 1179 / 124 / 0
Raz dorzucałem i nie podziałało tak jak trzeba. Więcej nie próbuję, bo szkoda kasy. Jedyny sens w dorzucaniu, widzę wtedy kiedy rano biorę 150 i z wieczora 150, co by cieplej było i dla spokojności :)
EjeMqv63qzcBDbheXUtQcmcMHaCGGXk8cCS
  • 3523 / 54 / 0
Na mnie dorzucanie działa jak należy, a nawet lepiej ;-) Po godzinie od pierwszego przyjęcia mogę dorzucić i czuję znowu jej działanie :-) Co więcej za pierwszym razem biorę np 300 a póxniej 200 i jest ostro . Prawdopodobnie klucz do sukcesu to wydajnośc CYP2D6 co jak mówi praktyka jest uwarunkowane genetycznie.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 437 / 21 / 0
ksionc pisze:
dorzucana koda na mnie prawie w ogóle nie działa.

potrzeba minimum doby aby przyjąć kolejną dawkę, a najlepiej zrobić chociaż 2 dni przerwy wtedy wątroba będzie miała zregenerowany enzym i będzie nam przerabiać kodę ma maksymalnych obrotach. swtierdzone empirycznie.
Przychylam posta, u mnie jest podobnie. Nie dorzucam bo w sumie nie widzę potrzeby, diphergan wydłuża czas trwania kodeinowych efektów, czasem nawet jak się obudzę drugiego dnia to jeszcze czuje ten spokój. No ale jak ktoś lubi, to czemu nie...
NIECH CO KRWAWY HEGEMON?
NIECH ŻYJE
!!!

Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy

Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
  • 169 / / 0
Nieprzeczytany post autor: HALFandHALF »
Hegemon_Krwawy pisze:
diphergan wydłuża czas trwania kodeinowych efektów, czasem nawet jak się obudzę drugiego dnia to jeszcze czuje ten spokój. No ale jak ktoś lubi, to czemu nie...
Hmm diphergan powiadacie panocku :-) Prawie jak reklama podzialalo to na mnie :-) Nie jest on przypadkiem na recepte?
Uwaga! Użytkownik HALFandHALF nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 297 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Mules »
Diphergan (prometazyna) podobnie jak inne antyhistaminy I generacji jest na reckę. Myślę, że podobnie ale łagodniej wzmacnia fazę Dimenhydranat. To jest przeciwwymiotne, wzmacnia wydatnie fazę i jest bez recepty więc to najbardziej optymalna opcja. A tak swoja drogą co by to było gdybym dorwał cos z prometazyną, albo hydroksyzyną :D
Co do dorzucania.
Zwykle nie dorzucam, cała dawkę napierdalam na raz. Raz gdy brałem z ziomkiem, dorzucałem. Dorzucaliśmy raz po pół paczki. I było zajebiście, zadziałało prawilnie, tak jak być powinno. Dorzuciliśmy godzine, góra dwie po przyjęciu pierwszej dawki. Z tego co pamiętam brałem z DXM wtedy.
  • 213 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: biscuit »
Oczywiście, że dorzucam. Ciężko o jakieś mocniejsze wejście bo to w końcu nie z trzeźwości do fazy przechodzisz tylko wzmacniasz faze, ale nie narzekam :) Jak inaczej miałbym chodzić 24h pod wpływem? %-D

Lubię to uczucie gdy czuje to ciepełko i wiem, że nie musze się przejmować, że zaraz zejdzie - mam jeszcze 2 opakowania w kieszeni! :D

Z prometazyną może być problem bez recki kupić(choć mi sie udaje) ale polecam hydroksyzyne - na reckę ale BARDZO łatwo dostać bez :cool:
Żyjemy w kraju, gdzie ksiądz pojawia się wcześniej niż karetka pogotowia.
ODPOWIEDZ
Newsy
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi

Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."

CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.

Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA

Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.