one love
delirka pisze: Śmieszy mnie czasem ta granica: mj białk i pixy ok, ale grzybków czy kwasu nigdy.
czajnikof pisze: Najlepsze jest to, że moi znajomi też ćpają. Powiedziałbym nawet że oporowo. Są jednak zwolennikami alkoholu, marychy, pigułek i prądu. Kiedy się dowiedzieli że wpierdalam kwasy i tabletki z apteki zaczęli mnie nazywać ćpunem. (lol) Czasami czuję że odstaje od reszty. Poczęstowałem niektórych Dfem to powiedzieli że mnie pojebało. O kodzie wspomniałem raz, opisując jej działanie. Gdybyście zobaczyli ich spojrzenie "wypierdalaj do monaru". Teraz postanowiłem nie rozmawiać o moich eksperymentach.
Takie nazywanie się 'ćpunami' u mnie jest dla żartu, a nawet pieszczotliwe ;p Gorzej, jak mówią to kumple nastawieni anty, dodając owe monarowe spojrzenie. Rzeczywiście nie ma sensu mówić co i jak, albo nie zrozumieją i nie przestaną bawić się w moralizatorów, albo prędzej czy później sami zechcą się przekonać.
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
Najczęściej ja im nic nie mówię, a jak wiedzą, to też nic nie mówią. No bo sorry, ale jakim prawem koleżanka która chleje dzień w dzień może mi coś kiełczeć? Chłopak chętny był na spróbowanie, ale w sumie to woli sie napić czy tam kreskę jakąś.
A ja kocham wszystkie dragi i już :)
Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
A ja kocham wszystkie dragi i już ]
Jenkem?
Little_Jack pisze:banshee pisze: A ja kocham wszystkie dragi i już ]
Jenkem?
Hurra, diese Welt geht unter
Są też oczywiście osoby, które nawet nie piją, ale z nimi nie rozmawiam na takie tematy jak ćpanie, bo i po co, skoro ich reakcja jest do przewidzenia ("po co ty to brałaś, zniszczysz sobie zdrowie" itd). Nikt mi nie moralizuje, bo na pewno widzą, że potrafię dobrze dawać sobie radę sama, a nawet często to ja występuję w roli moralizatora, kiedy ktoś przegnie, więc wszystko jest si.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina