one love
delirka pisze: Śmieszy mnie czasem ta granica: mj białk i pixy ok, ale grzybków czy kwasu nigdy.
czajnikof pisze: Najlepsze jest to, że moi znajomi też ćpają. Powiedziałbym nawet że oporowo. Są jednak zwolennikami alkoholu, marychy, pigułek i prądu. Kiedy się dowiedzieli że wpierdalam kwasy i tabletki z apteki zaczęli mnie nazywać ćpunem. (lol) Czasami czuję że odstaje od reszty. Poczęstowałem niektórych Dfem to powiedzieli że mnie pojebało. O kodzie wspomniałem raz, opisując jej działanie. Gdybyście zobaczyli ich spojrzenie "wypierdalaj do monaru". Teraz postanowiłem nie rozmawiać o moich eksperymentach.
Takie nazywanie się 'ćpunami' u mnie jest dla żartu, a nawet pieszczotliwe ;p Gorzej, jak mówią to kumple nastawieni anty, dodając owe monarowe spojrzenie. Rzeczywiście nie ma sensu mówić co i jak, albo nie zrozumieją i nie przestaną bawić się w moralizatorów, albo prędzej czy później sami zechcą się przekonać.
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
Najczęściej ja im nic nie mówię, a jak wiedzą, to też nic nie mówią. No bo sorry, ale jakim prawem koleżanka która chleje dzień w dzień może mi coś kiełczeć? Chłopak chętny był na spróbowanie, ale w sumie to woli sie napić czy tam kreskę jakąś.
A ja kocham wszystkie dragi i już :)
Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
A ja kocham wszystkie dragi i już ]
Jenkem?
Little_Jack pisze:banshee pisze: A ja kocham wszystkie dragi i już ]
Jenkem?
Hurra, diese Welt geht unter
Są też oczywiście osoby, które nawet nie piją, ale z nimi nie rozmawiam na takie tematy jak ćpanie, bo i po co, skoro ich reakcja jest do przewidzenia ("po co ty to brałaś, zniszczysz sobie zdrowie" itd). Nikt mi nie moralizuje, bo na pewno widzą, że potrafię dobrze dawać sobie radę sama, a nawet często to ja występuję w roli moralizatora, kiedy ktoś przegnie, więc wszystko jest si.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.